CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

November 2018 blogové príspevky (11)

Paradoxy doby a aj boja za slušné Slovensko.

Včera 17.11. oficiálne a v piatok 16.11. v predstihu si občania tejto krajiny v súvislosti s výročím udalostí z novembra 1989 pripomenuli nielen samotné výročie, ale väčšina z prezentovaných názorov sa zaoberala aj tým, kam sa naša spoločnosť vo svojom vývoji dopracovala.

14.11. sa objavil na FB Chorvátsky Grob - občianska komunita príspevok aj s verejne dostupnou obrazovou výzvou…

Pokračovať

Pridané osobou Štefan Sládeček dňa November 18, 2018 o 3:00pm — Žiadne komentáre

Doplnenie informácií ku "kauze s areálom TJ Elán"

So železnou pravidelnosťou sa na sociálnych sieťach objavia pred a/alebo po voľbách nejaké otázky k tomu, čo je s bývalým cca 4,2 ha areálom v centrálnej zóne časti Čierna Voda, označovaným ako jazdecký areál TJ Elán.

Väčšinou ide o otázky, že čo tam bude a prečo tam nebude to alebo ono a občas (dosť často) sa ešte aj teraz po 23 rokoch objavia poznámky na tému, čo sa v roku 1996 "hovorilo o predaji majetku obce". A vždy som "požiadaný" o vysvetlenie, pričom mi je napísané, že nemám…

Pokračovať

Pridané osobou Štefan Sládeček dňa November 13, 2018 o 10:30pm — Žiadne komentáre

Informácie o podanom TO na Daniela Harmana.

Pán Daniel Harman uverejnil dňa 7.11. 2018 tesne pred začiatkom volebného moratória na FB stránke Chorvátsky Grob  - občianska komunita cielený útok na niektorých kandidátov na členstvo v orgánoch samosprávy, v ktorom uviedol viacero preukázateľne nepravdivých informácií aj o mojej osobe.

Keďže trvalo viac času napísať vysvetlenie na jednu vetu plnú neprávd až klamstiev a administrátorka FB stránky "Chorvátsky Grob  - občianska komunita" mi ani…

Pokračovať

Pridané osobou Štefan Sládeček dňa November 11, 2018 o 12:30am — Žiadne komentáre

Kanalizácia po Triblavinskej ulici a ÚR pre PROMCEN.

Tento článok bol vypracovaný ako súčasť informácií pre obyvateľov tzv. spisovateľských ulíc, Triblavinskej a aj Vajnorskej ulice v časti Čierna Voda, poskytnutých v prvom rade vo forme tohto letáka o riešení odkanalizovania uvedených lokalít.

Adresátmi predmetného letáka budú aj obyvatelia lokality PH-2, pretože sa ich lokality dotýka jednak…

Pokračovať

Pridané osobou Štefan Sládeček dňa November 9, 2018 o 1:00am — 1 komentár

Ku nepravdám Daniela Harmana - "záhadné prepojenie".

Pán Daniel Harman uverejnil dňa 7.11. 2018 tesne pred začiatkom volebného moratória cielený útok na niektorých kandidátov na členstvo v orgánoch samosprávy, v ktorom uviedol viacero preukázateľne nepravdivých informácií aj o mojej osobe.

Je všeobecne známe, že na jednu vetu s klamstvami musí byť napísaných výrazne viac viet pre objasnenie tých neprávd , tak v tomto článku je naozaj obsiahle vysvetlenie nepravdivých vyjadrení Daniela Harmana ku "záhadným prepojeniam",…

Pokračovať

Pridané osobou Štefan Sládeček dňa November 9, 2018 o 12:30am — Žiadne komentáre

Ku nepravdám Daniela Harmana - časť ku VZN č. 6/2017.

Pán Daniel Harman uverejnil dňa 7.11. 2018 tesne pred začiatkom volebného moratória cielený útok na niektorých kandidátov na členstvo v orgánoch samosprávy, v ktorom uviedol aj viacero preukázateľne nepravdivých informácií aj o mojej osobe.

Je všeobecne známe, že na jednu vetu s klamstvami musí byť napísaných výrazne viac viet pre objasnenie tých neprávd, tak v tomto článku je vysvetlenie nepravdivých vyjadrení Daniela Harmana ku VZN o miestnom…

Pokračovať

Pridané osobou Štefan Sládeček dňa November 8, 2018 o 7:00pm — Žiadne komentáre

Daniel Harman vedome pracuje s nepravdivými informáciami!

Alebo nevie čítať alebo ignoruje fakty, resp. nepozná zákony alebo sa obetuje "pre dobro veci". Vyjde to ale na rovnako. Skrátka v niektorých veciach klame!

Na všetky klamstvá pána Daniela Harmana z jeho článku sú uvedené dôkazy v archíve na www.chorvatania.sk a aj v príslušných zložkách polície, resp. prokuratúry.

Zlodej kričí chyťte zlodej!

A kto toho kričiaceho zlodeja podporuje, je sám zlodej.

Podstatná časť príspevkov…

Pokračovať

Pridané osobou Štefan Sládeček dňa November 8, 2018 o 1:34am — Žiadne komentáre

Odstúpenie od nájomnej a aj od kúpnej zmluvy pre areál ZŠ s MŠ.

Po zasadnutí zastupiteľstva obce dňa 6.11. 2018 ku prejednaniu petície obyvateľov lokality PH-2 vo veci riešenia ich VV a VK infraštruktúry, resp. do určitej miery aj na základe príspevku ku nevyhnutnosti nadstavby nedávno dokončenej školy, ale skôr, resp. najmä po vyhodnotení následných diskusií k obidvom spomínaným „podnetom/udalostiam“ som prijal ďalej popisované rozhodnutie, ku ktorému považujem za potrebné uverejniť aj nejaké stručné vysvetlenie, resp. komentár.

Po vyhodnotení…

Pokračovať

Pridané osobou Štefan Sládeček dňa November 8, 2018 o 12:00am — Žiadne komentáre

Volebné moratórium v sekcii Anonymka.

Po posúdení viacerých informačných vstupov o možnom uplatnení pravidiel pre posudzovanie porušení volebného moratória aj pre server www.chorvatania.sk prijal jeho prevádzkovateľ rozhodnutie, že niekedy pred polnocou 7.11. 2018 prestane byť obsah sekcie Anonymka viditeľný a samozrejme nebude ani možné do tejto sekcie pridávať diskusné príspevky.

Opätovné obnovenie funkčnosti sekcie Anonymka bude vykonané po uzavretí volebných…

Pokračovať

Pridané osobou Štefan Sládeček dňa November 7, 2018 o 10:02pm — Žiadne komentáre

Návrh nového riešenia križovatky Vajnorská, kanalizácie a cyklotrasy.

V tomto článku uverejňujem informáciu o predloženom projektovom návrhu nového riešenia križovatky ulíc Vajnorská - Triblavinská - Pezinská - COOP Jednota/PROMCEN (ďalej len "Križovatka V-T-P-P"), ktorú musíme po 10 rokoch riešenia okružnej križovatky/kruhového objazdu skúsiť navrhnúť inak.

Ten návrh nového riešenia Križovatky V-T-P-P…

Pokračovať

Pridané osobou Štefan Sládeček dňa November 3, 2018 o 12:57pm — Žiadne komentáre

Sťažnosť na čiernu stavbu a podnet na vyhlásenie nútenej správy.

V týždni od 15.10. 2018 boli obyvatelia lokality PH-1 konfrontovaní so stavebnými činnosťami vedľa Jelšovej ulice pri jej vyústení na Vajnorskú ulicu.

V priebehu dní toho týždňa od 15.10. 2018 boli najmä v uzavretej FB skupine Chorvátsky Grob - občianska komunita uverejnené viaceré informácie o tom, čo sa to vlastne na tej Jelšovej ulici deje a ako sa to deje.

Tá akcia, ktorá podľa môjho názoru nadväzovala na rôzne ďalšie udalosti a/alebo podnety…

Pokračovať

Pridané osobou Štefan Sládeček dňa November 1, 2018 o 2:00am — Žiadne komentáre

Mesačné archívy

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby