CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Záhadní organizátori tlačovky o korupcii v Chorvátskom Grobe

ICOCRIM - Medzinárodný výbor pre boj s organizovaným zločinom, terorizmom a korupciou zorganizoval dnes (20. augusta) tlačovku, na ktorú ma pozval s tým, že sa dozviem o údajnej korupcii v Chorvátskom Grobe. Keď som sa spýtal, čo je to za organizácia a kde má na Slovensku kanceláriu, v ktorej by som prípadne mohol nahlásiť korupciu, človek, ktorý sa predstavil ako prezident výboru generál Jozef Zaťko, mi odpovedal, že sídlia po celom Slovensku a - nech sa pozriem na internete.

Tak som sa pozrel.

A zistil som, že jednu z tzv. národných pobočiek tejto údajnej protikorupčnej organizácie nedávno rozprášili v Rusku!!! Tam skončila. Robili podvody, vydierali, mali celý arzenál falošnej identity a to všetko kvôli nekalému zisku. Pozrite si tu:

http://en.itar-tass.com/russia/724988

(kliknite si na "preložiť stránku" a objaví sa text v slovenčine)

Podľa portálu, tieto falošné organizácie zakladajú bývali dôstojníci bezpečnostných zložiek a prezentujú sa falošnými hodnosťami a titulmi. Údajne prezident Zaťko je bývalý príslušník Slovenskej informačnej služby - pozrite sa tu:

http://www.noviny.sk/c/slovensko/generla-bez-vymenovania-jozef-zatk...

Tlačovku viedol nejaký Ivan Katrinec, ktorý sa na môj podnet napokon priznal, že bol trestaný, minimálne za násilnú trestnú činnosť voči S. Magálovi.  Policajt, ktorý šliape chodník musí byť úplne bezúhonný, platí nulová tolerancia. Bojovníkom za čistotu zákona nevadí mať medzi sebou človeka súdne trestaného. Potom neprekvapí, keď tento líder na moju otázku, či v prípade S. Magála neplatí princíp prezumpcie neviny vyhlási, že "premiér Fico povedal, že u nás nie je právny štát, tak o akej prezumpcii neviny  tu má byť reč..."

Ľudia zahalení tajomnosťou, pochybnou minulosťou a indíciami, ktoré vanú z Ruska, chcú presvedčiť, že práve takýmto kvalitám máme veriť? Mimochodom - nesadol som im do scenára tlačovky, tak okrem posmeškov dali pokyn postaršiemu fotografovi a ten si ma starostlivo fotografoval. Verím, že čoskoro budem spravodajsky rozpracovaný... Pretože aj takúto činnosť uvádza táto záhadná organizácia vo svojich materiáloch. Mimochodom, zistil som si, že sú združením registrovaným pod IČO-m 42211859 na adrese:

Za humnami 508/28 v dedinke Podhájska...

Teraz fakt neviem, čo všetko je za týmito spormi v obci... Vyberte si.

Nemienim vyšetrovať a márniť svoj čas zisťovaním čo Sládeček, čo Katrinec alebo čo Magál, bol som zvedaví, kto sú tí tajomní muži. Názor na vec si urobte sami, poznáte pomery v dedine, ja nie tak detailne a ani ma tie špinavosti nezaujímajú, najmä keď vodca ohlási, že žiadna prezumpcia neviny ho nezaujíma. A keď si ešte spomeniem na Sládečkov politický program v jeho strane SOĽ, keď sa chystal zaviesť zákon o povinnej sterilizácii všetkých žien, ktoré budú mať štyri deti; tak sa mi ježí ježko na hlave :-) Nie, nie, ja o takúto pokútnu selanku nemám záujem a ruky preč od diabla. Povedala by moja nebohá babička.

Toľko som chcel - v záujme vyváženosti informácií v Grobe... 

Počet zobrazení: 2077

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

Komentár osoby Štefan Sládeček o August 22, 2014 na 5:05pm

Pán novinár Jozef Tinka

Posielam Vám týmto link na nepokútnu selanku, ktorá síce má svoj pôvod v rukách diabla, ale ten diabol je vlastne Váš kamarát, takže by ste to mohol stráviť.

http://chorvatania.sk/profiles/blogs/sl-de-ek-neklame-klame-mag-l-a...

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby