CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Toto je reakcia na nasledovnú vetu niekoho s nick Beata:

"""Rozkrádanie eurofondov, údajný bezdomovec a cudzie stavby sú len sládečkovská zvrátená fikcia. Objektívne sú to nepotvrdené klamstvá bez akéhokoľvek dôkazu, ktoré šíri z mizantropickej nenávisti k niekomu, kto niečo dokázal."""

Ale predtým krátky úvod.

Keď obec Chorvátsky Grob spúšťala proces vypratania ihriska, tak som trošku očakával, že budem do toho sporu obce a Slavomíra Magála vtiahnutý. Podotýkam a zdôrazňujem, že nie z mojej iniciatívy!

Každý návštevník tejto stránky majúci aspoň minimálnu schopnosť vyhodnocovať fakty objektívne môže z obsahu sekcie "Anonymka" zistiť, že najskôr na mňa začala útočiť pomerne početná  množina (na pomery Anonymky) nových diskutujúcich v Anonymke na stránke s otázkami vo vzťahu k Magálovi a jeho poslancom, resp. jeho projektom, hoci diskusia bola medzi mnou a pánom Ferdinandom vedená o tom, či je pani Jonášová oprávnene zastupujúcou starostkou, resp. ako je to s neúčasťou poslancov na rokovaní zastupiteľstva.

Reakcia osoby s nick Beata je toho najlepším dôkazom.

Takže ako je to s tými mojimi klamstvami ? Dnes k téme "čierne stavby".

1.

Dňa 21.1. 2011 vydal Krajský súd Bratislava pod č. sp.zn.: 3Cob/455/2010-74 (tu je jeho scan: 3Cob_455_2010-74_28012011.PDF), ktorým na rozdiel od Okresného súdu Pezinok (možno viete prečo) zakázal Slavomírovi Magálovi - SHR (Samostatne hospodáriaci roľník) a MBL, s.r.o. akékoľvek užívanie a nakladanie so stavbami - poloha týchto stavieb je vyznačená na príslušnej časti Google snímky (viď Poloha_ciernych_stavieb_SHR_Magal-220814.JPG).

Nemusíte čítať všetky 4 strany, vyznačil som orámovaním časti, kde je vymedzený výrok súdu a zhrnuté odôvodnenie. 

2.

Dňa 6.12. 2011 vydal Krajský súd Bratislava pod č. sp.zn.: 2Cob/472/2010-103 (tu je jeho scan: 2Cob_472_2011-103_08122011.PDF), ktorým boli opravené označenia dvoch stavieb, pre ktoré tiež zakázal Slavomírovi Magálovi - SHR (Samostatne hospodáriaci roľník) a MBL, s.r.o. akékoľvek užívanie a nakladanie so stavbami - poloha týchto stavieb je vyznačená na príslušnej časti Google snímky. 

Nemusíte čítať všetky 3 strany, aj tu som orámovaním vyznačil časti, kde je vymedzený výrok súdu a zhrnuté odôvodnenie.

3.

Len aby sme mali úplne presné informácie, resp. z dôvodu správneho pohľadu na celú vec je potrebné povedať, že takýmto "typickým spôsobom" menovaný SHR "ušetril" niekoľko desiatok tisíc EUR na daniach z nehnuteľností, ktoré z podstate menších plôch stavieb zatiaľ platí, resp. od istej doby už neplatí spoločnosť Agrolipt, s.r.o.

Počet zobrazení: 698

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby