CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Vážený pán Magál!

Touto cestou Vás slušne vyzývam, aby ste sa zúčastnili verejného prerokovania problémov a/alebo pozadia sporov, ktoré údajne mám ja alebo moja firma MCST, a.s. s Vami alebo s Vašimi firmami alebo s Vami z pozadia riadenými občianskymi združeniami.

Už niekoľko rokov traumatizujete Vy a preukázateľne až na základe Vášho konania následne aj ja obyvateľov obce Chorvátsky Grob nejakými spormi, kauzami a ich "prepieraním" na verejnosti, resp. ich spájaním so záležitosťami aj o verejnom záujme. Vy ste to robili vždy cez niekoho, ja som nebol tak "prešpekulovaný" a robil som to vždy na svoje meno a na svoje riziko.

Neposielajte už ale za mnou alebo na mňa rôznych provokatérov, nájomných diskutérov a prispievateľov do diskusií na blogoch, facebook stránkach, uzavretých komunitách, tlačových besedách a podobne! Príďte Vy sám alebo so svojimi podporovateľmi (ak to dovolí kapacita zasadačky OÚ obce Ch. Grob, ktorú nám dúfam OÚ poskytne, keďže ide aj/alebo najmä vo verejnom záujme), ja tam budem sám s dôkazmi a s kamerou, prípadne viacerými kamerami!

Prestaňte traumatizovať obyvateľov obce Ch. Grob a prestaňte ich zavádzať svojimi pravdivými klamstvami o to, že Vám niečo dal dispozícii Hydinársky štátny majetok, keď viete, že to nie je pravda! A povedzte to prosím aj pánu Jozefovi Tinkovi, ktorý si pri hľadaní riešenia svojho neúspechu v podnikaní zbytočne komplikuje život! Veď máte aj Vy k dispozícii právoplatné rozhodnutia odvolacích súdov (Krajský súd Bratislava a ak ma pamäť neklame, tak aj Najvyšší súd SR), z ktorých to jednoznačne vyplýva.

Ja naozaj nemám záujem bojovať ani s pánom Tinkom a ani s Vami! Vy ste ma do Vašich sporov s obcou Chorvátsky Grob vtiahli písomným podaním na Okresný súd Pezinok v roku 2008! Keď ste na to doplatili, pretože som to bol práve ja, ktorý aj súd a aj Ministerstvo vnútra SR upozornil na Vaše nepravdivé tvrdenie, že ste právnym nástupcom Telovýchovnej jednoty Elán HŠM Bratislava, resp. (doplňte niektorý z viacerých používaných názvov), tak to aspoň férovo uznajte a prestaňte ostatných stresovať!

Otvorene Vám oznamujem, že rovnako dopadnete aj s nepovolenými (rozumej čiernymi) stavbami v rámci jazdeckého areálu na Čiernej Vode pri hoteli Kamila! Nevyužili ste niekoľkokrát v období rokov 2007 až 2011 podávanú ruku na zmier a na legalizáciu tých čiernych stavieb, ktorú Vám podala aj obec Ch. Grob a aj ja, resp. pán Lipták zo spoločnosti Agrolipt, s.r.o.!

Teraz už žiadne podanie pomocnej ruky alebo ruky na uzmierenie nebude, pretože po toľkých podrazoch z Vašej strany Vám už neverím ani ja a podľa všetkého ani mnohí iní ľudia v tejto krajine a najmä ako som sa dozvedel z video záznamov na www.chorvatania.sk, tak Vám neveria ani mnohí obyvatelia obce Ch. Grob!

Ak máte v sebe ešte trošku chlapskej hrdosti, tak prestaňte na mňa priamo alebo cez Vami ovplyvnené osoby vypisovať rôzne invektívy a útoky! Veď dobre viete, že nie Vám, ale naopak mne uverili aj Vami dohodnutí ľudia so "zvláštnymi" možnosťami!

Ak sa chcete venovať nejakým zmysluplným činnostiam, tak prosím, máte na to všetky možnosti tejto demokratickej krajiny! Len to už prestaňte robiť na úkor mojej rodiny, rodín mojich priateľov a aj na úkor obyvateľov obce Chorvátsky Grob! Ani ja a ani obyvatelia obce Ch. Grob sme Vám nedali žiadnu takú príčinu, ktorej by nepredchádzalo Vaše konanie!

Vašu reakciu na túto verejnú výzvu očakávam do konania rokovania Obecného zastupiteľstva obce Ch. Grob, ktoré sa koná dňa 25.8. 2014 o 17:00 hod. v zasadačke OÚ obce Ch. Grob.

Ak sa rozhodnete aj na túto ponúknutú formu vyriešenia problémov nereagovať, potom si dovoľujem touto cestou požiadať obyvateľov obce Ch. Grob o trpezlivosť. Už to naozaj nebude dlho trvať a jeden z nás dvoch tu prestane komplikovať situáciu.

Počet zobrazení: 318

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby