CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Pred štvrtkovým rokovaním Finančnej komisie Obecného zastupiteľstva (OcZ) obce Ch. Grob som chcel pôvodne v tomto blogu iba stručne informovať obyvateľov obce Chorvátsky Grob o jednej mojej, dúfam konštruktívnej iniciatíve, ktorú som mal pripravenú už na tlačovej besede (viď tento príspevok "Proti korupcii a organizovanej kriminalite v Ch. Grobe") vo veci splnenia podmienok pre získanie dotácie 280 000,- EUR a aj pre spustenie reálnej prípravy výstavby základnej školy v časti Čierna Voda.

Tá iniciatíva je založená na oslovení Ministra školstva SR listom MCST_MSSR-31908.pdf, predstavujúcim žiadosť o posúdenie a prípadne aj presadenie určitého kompromisného riešenia využitia ponúkanej dotácie 280 000,- EUR, ktoré som sa rozhodol urobiť na základe informácií o vývoji rokovaní o výstavbe kontajnerovej školy v komisiách OcZ obce Ch. Grob. 

Po vystúpení pána Jozefa Tinku na tlačovej besede, o ktorej bola verejnosť Ch. Grobu informovaná v článku „Proti korupcii a organizovanej kriminalite v Ch. Grobe!“, som popri finalizácii prác na vyššie spomínanom liste MCST_MSSR-31908.pdf  začal pracovať aj na reakcii na útoky pána Jozefa Tinku, ktoré som očakával po tom, čo som mal možnosť vidieť, resp. skôr zažiť s pánom Tinkom na predmetnej tlačovej besede.

Pri odosielaní správy o liste MCST_MSSR-31908.pdf pani zastupujúcej starostke tesne po skončení futbalu ŠK Slovan - BATE som na www.chorvatania.sk zaregistroval tento článok pána Jozefa Tinku "Záhadní organizátori tlačovky o korupcii v Chorvátskom Grobe."

Tak k tomuto môjmu informačnému článku ešte pridám zatiaľ nedokončený článok, ktorý som si pripravoval v očakávaní reakcií pána Jozefa Tinku. Upozorňujem, že tento článok bude doplnený o definitívnu verziu môjho "komentára" ku konaniu pána Jozefa Tinku. Aktuálne naozaj nemám čas riešiť "problém" nejakého pána, ktorý mal čo robiť, aby svoj boj za čistú pravdu nedobojoval kolapsom už na tej tlačovke v hoteli Bratislava. 

Tu je ten nedokončený materiál s priliehavým názvom "Problemy_treba_riesit_nie_ich_vyrabat.pdf"

Ako obyčajne na záver ešte veta, resp. teraz už vety, že nakoľko ešte stále nemôžem z vôle pána Matulu uverejňovať príspevky na FB stránke Obce Ch. Grob. Dovoľujem si poprosiť niekoho z "obojaktívnych" o to, aby o tomto mojom článku informovali členov dotknutej FB komunity.

Ak sa nikto taký nenájde, tak sa v podstate nič nedeje, život a aj boj proti korupcii a organizovanej kriminalite v Ch. Grobe ide ďalej. Akurát sa k tomu pridal nejaký pán Jozef Tinka.

Počet zobrazení: 281

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby