CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Touto cestou si dovoľujem informovať všetkých obyvateľov obce Ch. Grob, a to najmä zastupujúcu starostku obce M. Jonášovú, právnika obce, ďalej dámy P. Dvorskú, A. Krahulcovú, M. Kusú,Z. Lukáčikovú, P. Masácovú,  D. Patranovú, G. Polačekovú, ďalej aj pánov G. Bungyi, J. Fašung, J. Granec, P. Kunder, L. Lonek, S. Magál, M. Marynčák, P. Matula, I. Skaloš, J. Tinka, ale samozrejme aj ďalších obyvateľov obce Ch. Grob o konaní tlačovej besedy, organizovanej  Medzinárodným výborom pre boj s organizovaným zločinom, terorizmom a korupciou ICOCRIM a občanom Štefanom Sládečkom - pozvánka je tu Pozvanka_TB_200814_ICOCRIM.pdf.

Všetky témy sa v dosť veľkej miere týkajú aj aktuálne diskutovaných tém v rámci obce Ch. Grob, a to výstavby základnej školy a aj neoprávneného využívania verejného majetku.

Ak má niekto chuť, resp. čas na prípravné informácie, tak dávam do pozornosti reláciu Informačná vojna na rádiu Slobodný vysielač, kde boli v obsiahlej troj hodinovej diskusii čast spomínané aj problémy obce Chorvátsky Grob.

O zázname z tlačovej besedy Vás budem informovať aj na tomto komunitnom serveri.

Keďže stále nemôžem z vôle pána Matulu uverejňovať príspevky na FB stránke Obce Ch. Grob, tak si dovoľujem poprosiť niekoho z "obojaktívnych" o to, aby o tomto mojom článku informovali členov dotknutej FB komunity.

Ak sa nikto taký nenájde, tak sa v podstate nič nedeje, život a aj boj proti korupcii a organizovanej kriminalite v Ch. Grobe ide ďalej.

Počet zobrazení: 717

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

Komentár osoby Štefan Sládeček o August 19, 2014 na 6:02pm

Touto cestou ďakujem obyvateľke obce Ch. Grob, ktorá informovala členov skupiny "Obec Chorvátsky Grob" na gacebook-u o mojom článku "Proti korupcii a organizovanej kriminalite v Ch. Grobe!"

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby