CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Dnes sa konečne uskutočnilo rokovanie OcZ obce Ch. Grob, ktorého sa až do skončenia myslím bodu 6 (hlasovanie o kontajnerovej škole na ihrisku v Čierna Voda) zúčastnila aj skupina obyvateľov, najmä rodičov s deťmi, majúci so sebou aj avizovaný symbolický šek na 280 000,- EUR.

Po hlasovaní o tom inkriminovanom bode sa šek držiaci pán Polaček vyjadril pochvalne smerom k poslancom za starú časť obce Ch. Grob a symbolicky im venoval detské šampanské, resp. si s nimi symbolicky tým šampanským pripil.

Musím však nechtiac schladiť pozitívnu až euforickú náladu obyvateľov obce Ch. Grob, najmä tých z časti Čierna Voda. Nechtiac preto, že by som im po tých 4 a pol hodinách radšej zvestoval iné správy.

Slovami Aladára z anonymky v podstate niektorí poslanci za časť Čierna Voda (a teda podľa mňa aj väčšina obyvateľov časti Čierna Voda) niekomu "... dnes na OZ pekne nabehli na vidly! Ten, kto to vymyslel, nie je hlupák."

Aladár má pravdu a tým za mňa aj podal vysvetlenie Staškovi na jeho poznámku/konštatovanie, že "Magál je majster intríg, vôbec o ňom neviem a ani ho necítim vo verejnom živote".

Ja k tomu ešte dodávam, že by si mali obyvatelia časti Čierna Voda dobre pozrieť video záznamy zo zasadnutia OcZ obce Ch. Grob, aby pochopili, prečo podľa mňa iba "niektorí poslanci za časť Čierna Voda na tie vidly nabehli"!

Považujem však k tomu celému za potrebné aj poznamenať, resp. pre obyvateľov časti Čierna Voda aj doplniť aspoň trošku pozitívnej nálady, že to s tými vidlami nebude až také zlé, pretože tie vidly boli veľmi ale veľmi tupé a bude stačiť trošku lepší doktorský zákrok, vidly chytia vibráciu a rúčkou zrejme dorazia toho, kto ich proti obyvateľom časti Čierna Voda nastavil. 

Len musia tí obyvatelia a aj zastupujúca starostka mať ochotu a aj odvahu ten doktorský zákrok prijať.

Vysvetlenie nabudúce.

Počet zobrazení: 242

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby