CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Na úvod tejto mojej reakcie na údajného občana a urbanistu Marynčáka (ktorý nebol schopný jednak vyriešiť problematiku Triblavinskej cesty ako starosta (aj keď mal pre dosiahnutie potrebného cieľa všemožnú podporu), ale nebol ani schopný vyjadriť sa konkrétne k tomu, čím konkrétne ohrozuje areál MCST, a.s. na Triblavine životné prostredie a/alebo iné záujmy obyvateľov Čiernej Vody) vysvetlím parafrázu v názve tohto článku na článok, ktorým velebil ešte vtedajšieho starostu Marynčáka redaktor Gašparovič v časopise .týždeň v článku "Toto sa deje azda iba v Číne" (ja som o tom článku z .týždeň písal v článku (iba) na www.chorvatania.sk pod názvom  "Ako je to so školou, škôlkou, či divadlom? Starosta "nie je presný"!"

A myslím to naozaj, pretože konanie "ctihodných občanov Marynčák a správca FB obce Ch. Grob" je z dlhodobého hľadiska horšie, ako konanie vedenia Ukrajiny proti opozícii!

Akože "občan a urbanista" Marynčák, ktorý si predtým ako starosta obce robil zrejme v dôsledku nízkeho právneho vedomia to, čo on uznal za vhodné, pričom neuznával facebook ako médium pre komunikáciu s obyvateľmi a občanmi, pričom komunitný web www.chorvatania.sk považoval za priestor pre uverejňovanie neobjektívnych anonymných názorov, tak teraz tento "protifacebookový občan a urbanista" uverejnil 26.1. 2014 na FB obce Ch. Grob s pomocou administrátora FB obce nasledovný  "príspevok" Text_Maryncak_FB_ChG_260114.pdf a pripojil k nemu aj nasledovný klamlivý a zavádzajúci výber mojej vzájomnej komunikácie s "občanom a urbanistom" Triblavinska_prilohy_v_zmysle_textu.pdf.

Keďže nie som na základe rozhodnutia "ctihodného občana administrátora" (ďalej len "COA") tiež dostatočne ctihodný občan a ako taký teda nie som už členom skupiny FB obce Ch. Grob, tak som sa o tom príspevku akože "občana a urbanistu" dozvedel vďaka jednému priateľovi (dovolil som si takúto charakteristiku dotyčného, pretože nie každý a bez nejakého takého vzťahu, resp. prístupu by pre mňa toľko riskoval).

Preto si dovoľujem aspoň stručne zareagovať na znôšku poloprávd a zavádzajúcich informácií, ktoré nejaký COA ako zamestnanec obce Chorvátsky Grob uverejnil na FB tejto obce.

1.  Akože "občan a urbanista" Marynčák vedome klame jednak preto, aby zakryl svoju neschopnosť riadiť samosprávu obce a riešiť jej problémy, ale klame najmä preto, aby odviedol pozornosť verejnosti od skutočných "pohnútok" svojho konania ešte na pozícii starostu obce Ch. Grob.

2.   Ja osobne som už kapitolu obce Ch. Grob pri jej súčasnom smerovaní uzavrel a už ju iba "dokončujem" na báze napríklad tohto: Prve_dve_strany_TO_nezn_pachatel.pdf alebo tohto "Pokus zlyhal, rozpory bude riešiť súd." alebo tohto "Triblavinská cesta - opätovné podanie na prokuratúru."  alebo .... (môžete si pozrieť množstvo článkov na www.chorvatania.sk).

3.   Po stretnutí so 4 zástupcami obce Ch. Grob dňa 21.1. 2014, resp. po ich vyjadreniach k problematike Triblavinskej cesty a k diskriminácii MCST, a.s. som chvíľu predpokladal, že si súčasné vedenie obce Ch. Grob uvedomuje podstatné skutočnosti a súvislosti. Preto som jednak pripravil návrh textu zápisnice zo stretnutia z 21.1. 2014 (viď tento súbor: Navrh_zapis_z_210114.pdf a tiež dohodnuté jednoznačné stanovisko MCST, a.s. (viď tento listu: MCST_OChG-2322301.pdf.

Ale asi všetko zbytočne!

Keďže sa už ochladilo, tak sa idem radšej kondične pripravovať na to, čo budem musieť v najbližších dňoch urobiť v súlade so záverom z článku "Komu tie konflikty vyhovujú (časť Triblavinská cesta)?".

Počet zobrazení: 394

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby