CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Frontálny boj - podanie na začatie konania voči poslancom.

Vo štvrtok 16.1. 2014 sa v zasadačke Obecného úradu obce Chorvátsky Grob uskutočnilo Verejné prerokovanie Návrhu Zmien a doplnkov Územného plánu obce Ch. Grob, ktorý obec Ch. Grob vyvesila na svojej úradnej tabuli.

Jeho priebeh a najmä vystupovanie troch poslancov Obecného zastupiteľstva obce Ch. Grob za volebný obvod stará časť obce Ch. Grob pani Krahulcovej a pánov Granec a Šefčík ma donútili k sformulovaniu nasledovných dvoch dôležitých podaní na obec Ch. Grob:

a)

Podanie Podnetu na začatie konania vo veci ochrany verejného záujmu a zamedzenia rozporu záujmov podľa čl. 9 odsek (1) písmeno b) ústavného zákona č. 357/2004 Z.z. v znení ústavného zákona č. 545/2005 Z.z.

b)

Podanie Námietky voči zahrnutiu území s výmerou nad 5 000 m2 bez potrebnej územno-plánovacej dokumentácie do prerokovania ZaD ÚPN-O obce Chorvátsky Grob.

Predmetné podania boli podané v liste MCST_OChG_2302001.PDF a v jeho prílohách MCST_P_OcZ_12001.PDF (text otvoreného listu na dotknutých poslancov), resp. Ponuka-2008_pre_urbarske_spolocenstvo.PDF, resp. ešte aj v prílohe, o ktorej obsahu som písal už v roku 2011 na tejto web stránke vo viacerých článkoch, a to

napr. "Verejná výzva ku kontrole plnenia sľubu poslancov."

alebo "Mám dilemu."

alebo "Už som dilemu vyriešil."

Predpokladám, že ma zase bude niekto napádať za to, že si obhajujem len svoj záujem a komplikujem živor obyvateľom obce Ch. Grob. Pravda je však dnes na začiatku roka 2014 taká, že ten život všetkým obyvateľom obce Ch. Grob komplikuje veľmi zlá voľba vo voľbách v roku 2010, dosiahnutá zrejme aj klamlivou až cielene manipulatívnou volebnou kampaňou.

Ale aj to je dôsledok demokracie, ktorým je aj ten môj podnet a aj v ňom vyjadrené názory/stanoviská na konanie verejných funkcionárov, resp. na konanie niektorých obyvateľov obce Ch. Grob.

O vývoji tejto mojej aktivity budem verejnosť informovať dostupnými prostriedkami.

Počet zobrazení: 406

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby