CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Frontálny boj - výzva na ukončenie prac. pomeru s p. Matulom.

Už počas víkendu 18-19 januára 2014 som prijal rozhodnutie, že proti poškodzovaniu verejného záujmu a aj proti porušovaniu povinností zamestnanca obce podľa zákona č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení, ktorého sa permanentne dopúšťa pán Peter Matula, je potrebné sa rázne a rozhodne postaviť.

Dôvodov bolo viac, ale rozhodujúcim bodom/okamihom bolo konanie pána Matulu v rámci "vybavovania" diskusných príspevkov k môjmu článku tu na blogu "Komu tie konflikty vyhovujú (časť Triblavinská cesta)?",  ktoré vyvrcholilo odstránením mojej osoby zo skupiny obyvateľov Ch. Grob s prístupom na facebook stránku obce Ch. Grob.

S pomocou jedného obyvateľa obce Ch. Grob, ktorému ešte aj touto cestou ďakujem, sa mi podarilo stiahnuť inkriminovanú "komunikáciu" pána Matulu s obyvateľmi a tak ju dávam verejnosti k dispozícii v tomto PDF súbore: Facebook_18_01_2014.pdf.

Preto som v pondelok prostredníctvom emailu a dnes 22.1. 2014 cez podateľňu Obecného úradu obce Ch. Grob predložil zastupujúcej starostke obce pani Mgr. Jonášovej v nasledovnom liste MCST_OChG_2292001.PDF výzvu/žiadosť o to, aby

a)

alebo okamžite rozviazali pracovnú zmluvu s pánom prednostom OÚ Obce Ch. Grob pre opakované neplnenie si pracovných povinností zamestnanca orgánu verejnej samosprá-vy, vyplývajúce tomuto z ustanovení zákona č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení,


b)

alebo v prípade, ak je zotrvanie pána Matulu v pracovnom pomere s Obcou Ch. Grob nevyhnutné pre chod Obce Ch. Grob, aby ste pre pána Matulu zariadili absolvovanie kurzu základných pravidiel vedenia komunikácie úradníka orgánu obce ako subjektu verejnej samosprávy voči jej obyvateľovi, ktorý je v podstate jeho zamestnávateľom a podľa ustanovení zákona č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení má prednosta OÚ Obce Ch. Grob práva obyvateľa obce vždy obhajovať a chrániť a nie ich v podstate permanentne poškodzovať.

Pokračovanie mojich krokov pre eliminovanie pôsobenia menovaného pána vo verejných funkciách budem ešte
zvažovať.  

Počet zobrazení: 557

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby