CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Vyrábanie si zbytočných problémov navzájom pokračuje!

Keďže vo vzťahu obce Ch. Grob a jej obyvatelia, resp. aj vo vzťahu úradníci versus občania neplatia obdobné pravidlá, ako napr. vo futbale, kde provokatér dostane väčší trest, ako ten, čo sa len bráni, resp. odpláca, tak zase na to doplatí ten tretí, ktorým je verejnosť.

S ohľadom na nepresne a zbytočne diskriminačne opravené Uznesenie OcZ Obce Ch. Grob č. 29/2013, ktoré na základe protestu prokurátora Okresnej prokuratúry Bratislava III pod č. 144/2013 prijalo OcZ Obce Ch. Grob dňa 5.12. 2013, bola MCST, a.s. opätovne nútená obrátiť sa s podnetom na prokuratúru.

S východiskovými dôvodmi pre takéto konanie sa môžete podrobne oboznámiť v článku "Komu tie konflikty vyhovujú (časť Triblavinská cesta)?"

Aktuálne dávam k nahliadnutiu (informujem verejnosť) o texte podania na prokuratúru OPBAIII_TRB_22001.PDF a taktiež o informovaní zastupujúcej starostky Obce Ch. Grob o tomto podaní MCST, a.s. v liste MCST_OChG_2312201.PDF.

Zatiaľ pokračuje príprava pre prerušenie povrchu dvora vo vlastníctve MCST, a.s., pretože po 5.12. 2013 a prijatí Uznesenia č. 144/2013 sú všetky možnosti obvyklého využitia nehnuteľností MCST, a.s. na Triblavine zablokované a odblokovať ich môže iba Obecné zastupiteľstvo obce Ch. Grob vlastnou iniciatívou na prospech občanov alebo opäť na základe protestu prokurátora na základe nášho vyššie popisovaného podnetu, podaného dnes na Okresnej prokuratúre Bratislava III.

Počet zobrazení: 266

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby