CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Zatiaľ iba takýmto stručným komentárom uzatváram pokus o kompromisné riešenie rozporov medzi MCST, a.s.  a predstaviteľmi obce Chorvátsky Grob ohľadne interpretácie súvisiacich právnych skutočností, týkajúcich sa problematiky spolupráce na riešení vecí vo verejnom záujme.

Dnes doobeda bola na Okresnom súde Bratislava III. podaná žaloba o určenie v zmysle § 80 písm. c) zákona č. 99/1963 Zb. Občiansky súdny poriadok v platnom znení, ktorou je MCST, a.s. nútená riešiť neochotu úradov a/alebo orgánov štátnej a verejnej správy rešpektovať úradnú listinu, ktorou je právoplatný list vlastníctva č. 3656, a na základe toho postupovať v súlade s dotknutými zákonmi SR.

Scan podanej žaloby je v dvoch častiach tu Zaloba_o_urcenie_190913_1.PDF

a tu Zaloba_o_urcenie_190913_2.PDF.

Definitívne rozhodnutie podať takúto žalobu padlo už po rokovaní so starostom dňa 12.9. 2013 a jeho správnosť bola potvrdená aj vydaním stanoviska Obvodného úradu pre cestnú dopravu a pozemné komunikácie v Bratislave, ktorého scan je tu A_2013_04326_BCH.PDF.

Aj v tomto prípade považujem za potrebné iba informovať a zatiaľ neuvádzať žiadny svoj ďalší komentár; iba prezentovať súvisiace fakty, resp. obsah súvisiacich podkladov.

Počet zobrazení: 281

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby