CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Blížia sa komunálne voľby a tak sa opäť celá dedina bude zaoberať fabuláciami nejakých Sládkov alebo iných nickov, pod ktorými píše pán Magál alebo nejaký ním zmanipulovaný jedinec ľudský.

Aby sme nezabíjali čas, tak iba zhodnotíme investíciu do kúpy tohto portálu a uvedieme v rámci reakcie na Sládka nasledovné fakty:

1.

Téma Nicka Sládka z Anonymky o údajnom nezaplatení obci za jazdecko - hospodársky areál (nenapísal také drobné detaily kedy a kým, ako v prípade iných detailov v podstate pri všetkých útokoch) a z toho odvodzované spochybňovanie vlastníctva nehnuteľností spoločnosťou MCST, a.s. bola témou aj pred 4 rokmi.

1.1.

Počas predvolebnej kampane v komunálnych voľbách v roku 2010 sa objavila téma "čudného" vlastníctva nehnuteľností MCST, a.s. tiež, čo dokumentuje okrem iného tento článok  "Pravda o zašantročení krásneho jazdeckého areálu."  Osoby, resp. aktéri sa trošku pomenili a aj web stránky už nie sú funkčné, ale metóda zamorovať verejnosť nezmyslami zostala.

2.

Ing. Šefčíka vtedy v roku 2010 na pozíciu starostu nedostali ani tie fabulácie a ani maľovanie snov o aquaparku v časoch pretrvávajúcej ekonomickej krízy, zato ako poslanca spolu s ďalšími 3 členmi volebného združenia "NÁDEJ" ho do Obecného zastupiteľstva obce Ch. Grob dostali hlasy urbárnikov. Teda tých urbárnikov, ktorí možnosť reálneho vybudovania aquaparku nevyužili v roku 2008, keď mali ponuky od investorov a bol tomu naklonený aj vtedajší starosta Balaško (píše sa o tom v tomto článku "Oslovenie členov urbáru Ch. Grob - oznámenie.").

3.

Tí štyria poslanci (Granec, Krahulcová, Soboličová, Šefčík) sa rozhodli, že ako jedna z ich prvých aktivít na pozíciach poslancov OcZ bude agenda boja proti MCST, a.s. a jej vlastníctvu nehnuteľností v časti Čierna Voda, ktorá je zároveň agendou boja za S. Magála a jeho firmy. Dôkazy pravdivosti tohto tvrdenia nájdete v článkoch "Odborník, manažér, právnik, alebo ... ? - časť prvá.", ďalej "Odborník, manažér, právnik, alebo ... ? - časť druhá.", a tiež "Odborník, manažér, právnik,. alebo ... ? - časť tretia."  a aj v mnohých ďalších článkoch.

4.

Vtedajší starosta Marynčák musel "prezradiť" informáciu, ktoríže poslanci to na neho tlačili, aby požiadal o odročenie pojednávania odvolacieho Krajského súdu v Bratislave v spore TJ Elán Čierna Voda (dnes Golfový Club Elán, ktorý žaluje opäť obec vo veci užívania ihriska na Čiernej Vode) voči obci C. Grob.

Keďže im ten tlak na Marynčáka prestal vychádzať, lebo JUDr. Vozára pri zastupovaní obce Ch. Grob pred súdom nahradil iný právnik, na základe čoho obec nezvolila taký postup, aký cez nich od starostu Marynčáka pán Magál, tak museli podniknúť ďalší krok, ktorým bolo podanie tohto podnetu vtedajšiemu starostovi obce Marynčákovi "Navrh_na_vykonanie_auditu_sporu.PDF".

Tento podnet bol vyriešený prijatím nasledovného Uznesenia OcZ obce Chorvátsky Grob:

Uznesenie č. 110/2011
Obecné zastupiteľstvo schvaľuje vykonanie auditu postupu obce pri nakladaní s majetkom štátu a obce, týkajúceho sa pozemkov a stavieb v rámci bývalého jazdecko-hospodárskeho areálu TJ Elán, ako formu vybavenia podnetov štyroch poslancov a spol. MCST a.s. (list č. 892604-ŠS) a to tak , že komisia pre financie a správu majetku obce v priamej súčinnosti s právnym poradcom obce JUDr. Swanovou a právnikom JUDr. Malatom a zástupcov súčasných vlastníkov dotknutých nehnuteľností vykoná audit postupu obce a vypracuje písomný záver auditu v termíne najneskôr do 31.8. 2011. Písomný záver auditu bude prerokovaný na septembrovom rokovaní OcZ a obidva podnety budú vyriešené / uzavreté
uznesením zastupiteľstva k záverom auditu komisie pre financie a správu majetku obce.

Takže v ďalšom odporúčam Sládkovi a aj ďalším, aby sa v tej otázke, či bolo alebo nebolo obci zaplatené za pozemky a stavby v centrálnej zóne časti Čierna Voda, resp. či ich vlastní MCST, a.s. oprávnene alebo nie, nech sa obráti na odborníčku najpovolanejšiu, ktorou je Ing. Krahulcová.

Ona a ňou riadená Komisia pre financie a správu majetku obce mala totiž podľa spomínaného Uznesenia č. 110/2011 preveriť správnosť postupu v podstate všetkých stupňov súdov v SR. Napriek opakovaným otázkam, aké sú výsledky auditu, ich pani Ing. Krahulcová odmietla poskytnúť. Ale Sládkovi ich možno poskytne.

Aj táto téma je pre mňa uzavretá obdobne, ako Sládkove útoky na moju rodinu. Daj niečo ďalšie!

Počet zobrazení: 264

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby