CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Vážený pán Mgr. Peter Matula, kandidát na post primátora mesta Turčianske Teplice a správca uzavretej FB skupiny Obec Chorvátsky Grob.

Vo Vašej "pseudo - demokratickej" ankete o mojom opätovnom zaradení do Vami spravovanej FB skupiny Obec Chorvátsky Grob ste okrem otázky na ostatných členov skupiny uviedli okrem iného aj nasledovné verejné tvrdenie:

Len pripomeniem, že zo skupiny som ho vylúčil po viacerých upozorneniach na to, že informuje nepravdivo, že zahlcuje svojimi častými a veľmi dlhými príspevkami a odvolávkami na ďalšie jeho články túto skupinu.

Blíži sa rozhodovanie o niektorých dôležitých udalostiach v živote obce Chorvátsky Grob, pri ktorých budú smerom k verejnosti prezentované aj niektoré informácie z obdobia Vášho pôsobenia na pozícii prednostu Obecného úradu obce Ch. Grob, tak Vami prezentované verejné tvrdenie môže ovplyvniť verejnú mienku proti možno najvhodnejšiemu riešeniu toho - ktorého problému.

S ohľadom na Vami prezentované vyššie uvedené tvrdenia považujem za svoje právo a aj za svoju povinnosť adresovať Vám ďalej uvedenú výzvu a aj otázky:

1.

Uveďte prosím aspoň tri mnou nepravdivo uvedené informácie, ktoré som uviedol na FB stránke Obec Chorvátsky Grob predtým, ako ste ma vyradili z množiny plnohodnotných členov Vami spravovanej uzavretej skupiny.

2.

Nie je teda pravdivé Vaše tvrdenie, že ku môjmu vyradeniu dôjde preto, že pridávam na FB Obec Chorvátsky Grob linky na moje články na www.chorvatania.sk?

3.

Nie je podľa Vášho názoru rozsah príspevkov pána Jozefa Tinku od jeho zaradenia do uzavretej skupiny FB Obec Chorvátsky Grob ďaleko väčší, než bol rozsah mojich príspevkov, pričom moje príspevky sa týkali iba tém, v ktorých boli rozoberané témy, súvisiace s MCST, a.s., ale pán Tinka sa vyjadruje ku všetkému, dokonca aj v rámci vlákien iných kandidátov na starostu?

4.

Môžete konkrétne uviesť, ako som sa vám "vyhrážal právnikmi", keď ja som Vás v ostatných troch výzvach iba upozorňoval, že porušujete moje ústavné práva, pretože mi nedávate možnosť reagovať na útoky na moju firmu a aj na moju osobu?

Vopred Vám ďakujem za reakciu, resp. aj za odpovede.

Počet zobrazení: 219

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby