CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Pozdravujem Vás pán Turinič.

Obraciam sa na Vás ako Váš chlebodarca (tvrdí to o mne a o Vás nejaká Magálova Betka, ale kráľovná to podľa mňa nebude) s dvomi otázkami k obsahu listu, ktorý bol obyvateľom obce Ch. Grob vložený do poštových schránok, resp. čiastočne aj k obsahu Vašich odpovedí na otázku pána Matulu, na ktoré ste odpovedali na FB Obec Chorvátsky Grob.

Prvou je otázka, či ste naozaj presvedčený o tom, že neexistuje rozumná alternatíva využitia 280 000,0 EUR (ktoré by predstavovali skoro celé ušetrenie za mzdy na 4 roky podľa Vašich predstáv) pre konečné naštartovanie výstavby školy v časti Čierna Voda?

Druhou je otázka, pozostávajúce z troch pod otázok, a to

  • Ako konkrétne podľa Vás poslanci zmarili nezmyselné plány bývalého starostu a súčasnej zastupujúcej starostky na prijatie návrhu územného plánu, ktorý bol neprijateľný, nereálny až ponižujúci?
  • Ako budete pokračovať v prípade zvolenia v tomto procese, ktorý sa presne označuje Zmeny a doplnky Územného plánu obce 2013 (ZaD ÚPN-O) a na ktorý už obec Chorvátsky Grob vynaložila cca 50 tisíc EUR?
  • Považujete za poďakovania hodný aj ten postup poslancov OcZ obce ch. Grob vo vzťahu ku procedúre ZaD ÚPN-O pre lokalitu Projektu PROMCEN, ktorý viedol k vyčísleniu škody na strane MCST, a.s. vo výške 629 021,0 EUR (pozrite popis škody - posledne_4_strany_ziadosti.pdf  o predbežné prerokovanie nároku na náhradu škody? 

Vopred ďakujem za odpovede.

Počet zobrazení: 243

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby