CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Po necelých dvoch týždňoch od vytvorenia sekcie Starosta odpovedá sa starosta rozhodol, že so zverejňovaním častí svojej e-mailovej komunikácie končí. Oznámil mi to na stretnutí v pondelok 21.02.2011. Podľa jeho vyjadrenia to platí pre všetky súkromné servery monitorujúce dianie v obci. Viac o spustení sekcie si môžete prečítať v blogu Starosta zverejňuje odpovede na otázky občanov.

Odporúčal som starostovi, aby pokračoval vo zverejňovaní svojich mailových odpovedí a iných "starostovských" informácií na oficiálnej obecnej web stránke, čo je podľa mňa najvhodnejšia forma. Žiaľ, aktuálne na to nemá dostatok času (čo chápem) a podľa jeho vyjadrenia to vraj na terajšej web stránke obce nie je technicky možné (čo považujem za málo pravdepodobné).


Keďže sa sekcia "Starosta odpovedá" bez ďalších príspevkov stáva zbytočná, odoberám ju z menu servera chorvatania.sk. Naďalej zostane prístupná iba ako archívna stránka. Uvoľnené miesto už čoskoro obsadí nový projekt.

Nedostatočná informovanosť občanov a komunikácia vedenia obce boli často terčom kritiky v predchádzajúcom volebnom období. Chcem prispieť k zlepšeniu v tejto oblasti a preto som navrhol, že starostovu e-mailovú komunikáciu a prípadne aj iné informácie určené na zverejnenie, budem na obecnej stránke publikovať ja. V rámci môjho voľného času a bez nároku na odmenu. Tým starostu časovo odbremením a pomôžem k naplneniu objektívneho cieľa.

Ponúknutú pomoc starosta odmietol.


Počet zobrazení: 131

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

Komentár osoby Ferdinand Kolčák o Február 27, 2011 na 11:12am

Včera neskoro v noci pribudol na obecnom webe príspevok "Týždeň 21-26.2. z pohľadu starostu". Vítam takúto novú formu komunikácie a verím, že starosta v nej zotrvá. Áno, presne toto považujem za transparentnú formu informovania obyvateľov obce. Teší ma, ak som k tomu prispel svojimi telefonickými a osobnými diskusiami so starostom.

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby