CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Po mojich predchádzajúcich diskusiách so starostom a ponukách na pomoc mi včera starosta zavolal a po krátkej diskusii sme sa dohodli, že na stránkach chorvatania.sk budem zverejňovať časti starostovej e-mailovej komunikácie s občanmi. Pribudla tak sekcia Starosta odpovedá. Tam nájdete v chronologickom poradí (najnovšie navrchu) výňatky zo starostových e-mailov. Mená osôb ani e-mailové adresy sa nezverejňujú.

 

Táto sekcia nemá slúžiť ako diskusné fórum so starostom. Jej cieľom je informovať občanov o spôsoboch riešenia vzniknutých problémov, prípadne, či sa o danom probléme už obecný úrad dozvedel a pracuje na ňom. Ak vznikol napríklad problém s osvetlením v Monarskej aleji, tak tu môžete nájsť informáciu, či obecný úrad niečo v tomto smere robí.

V záujme informovanosti nás všetkých, vítam tento starostov krok a poskytnem mu súčinnosť (v rámci môjho voľného času a bez nároku na odmenu).

Považujem za férové, že server chorvatania.sk nemá v tomto smere žiadnu exkluzivitu - podľa starostových slov ponúkol rovnaký prístup aj serveru ciernavoda.info.

 

Ak som v Anonymke uviedol, že starostovi sa dá dnes vyčítať hlavne nedostatočná komunikácia (ale že to môže časom zmeniť), tak teraz musím povedať, že starosta práve urobil prvý krok k jej zlepšeniu.


Počet zobrazení: 121

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby