CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Havária je opravená. Očakávam systémové riešenie kanalizácie.

Po dnešnej obhliadke čerpacej stanice CS2 potvrdzujem, že pracovníci Agilita Plus, s.r.o. haváriu odstránili a kanalizácia je opäť funkčná. Týmto ďakujem starostovi a firme Agilita. Teraz od starostu očakávam systémové riešenie problémov kanalizácie v obci.

Na môj e-mailový podnet zareagoval starosta rozsiahlou odpoveďou, ktorú z titulu verejného záujmu zverejňujem v prílohe tak ako som ju dostal.

Mňa osobne mnohé vyjdrenia v odpovedi starostu prekvapili a postavili ma pred množstvo otázok, ku ktorým sa bude treba vrátiť neskôr. Aktuálne však očakávam koncepciu obnovy kanalizácie v obci

Zareagujem iba na starostove obvinenie z nevhodnej formy(!), ktorou som ho o havárii informoval:

Informáciu o havárii som bezodkladne po návrate z vychádzky nahlásil spoločnosti Agilita (na ich facebook stránke) a aj na facebook stránke obce, kde mi prednosta po 4-och minútach od nahlásenia potvrdil svoju vedomosť o situácii správou, že to poslal do Agility+ (pozrite si screenshot nižšie).

Keď mi bolo jasné, že obec koná, povedal som si, že takto to už v tejto obci ďalej nejde. Samonasieracím spôsobom som ukrátil moju rodinu o spoločný čas a napísal som starostovi mail, ktorý som mu odoslal a publikoval na tejto stránke.

Úprimne sa priznám, že sa mi po predchádzajúcej skúsenosti starostovi volať nechcelo. Keď som ho totiž o rovnakej havárii informoval pred pár mesiacmi osobne na Obecnom úrade, tak ma odbil: Načo mu to hovorím? On je starosta, či to má ísť robiť on? Či snáď nemáme oddelenie prevádzky, prečo som to nenahlásil tam?

Nech urobíte čokoľvek, vždy je to nesprávne. Poviem vám, stačilo mi...

Pripájam odpoved starostu:

2013_01_21_Havaria_na_stoke_Kolcak_odp_MM_1.pdf

Screenshot facebook stránky obce:

Počet zobrazení: 252

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby