CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Práve takto by asi bolo najvhodnejšie aktuálne zareagovať, resp. ohodnotiť laické pokusy pána Jozefa Tinku a aj môjho osobného pokusu, publikovaných na www.chorvatania.sk k problematike údajného trvania právneho titulu pre užívanie lokality ihriska v časti Čierna Voda Telovýchovnou jednotou Elán Čierna Voda.

Aktuálne myslím to, že obec Chorvátsky Grob splnila svoj záväzok voči občanom ohľadne informovania o vývoji v plnení Uznesenia OcZ obce č. 84/2014 k využitiu dotácie 280 000,0 EUR na výstavbu kontajnerovej školy - tie informácie sú v tejto sekcii web stránky obce Ch. Grob.

Čitateľ tohto blogu môže sám posúdiť mieru objektivity, resp. pravdivosti článkov pána Jozefa Tinku ("PRÁVNA ANALÝZA „MAGÁLOVHO IHRISKA“ A – AKO RÝCHLO POSTAVIŤ ŠKOLU")  vo väzbe na obsah môjho príspevku Prvá malá úvaha aneb "malá udavačská kravina".

Pre porovnanie objektivity je potrebné si pozrieť obsah právneho stanoviska/analýzy AK JUDr. Dolanskej, ktorá je v súbore 84_2014_C_5_7545_2014_Dolanská AK_právna analýza.pdf (2.4 MB).

Jeden z nás by prípadne už nemusel ani merať a ani strihať, resp. rezať. Nechcem prstom ukázať kto.

Počet zobrazení: 314

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby