CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Neviem a ani som nikdy nemal podnikateľské ambície to vedieť.

Ale "niekto" mal v rámci jeho snahy o zaujatie pozornosti zo strany obyvateľov Ch. Grobu nejakou "interesantnou" záležitosťou potrebu postaviť ma do polohy subjektu, ktorý "ťahá za nitky pri rozhodovaní o biznise v rámci prieskumu pre NAFTA, a.s."

Týmto článkom sledujem to, aby som verejnosti z určitých dôvodov dokázal, že si tie "konšpiračné" teórie o sprisahaní medzi zastupujúcou starostkou a MCST, a.s. (resp. mnou) ohľadne účelového a cielene zatajeného konania o prieskumnom území "z nejakého dôvodu" vykonštruoval pán Jozef Tinka na základe nesprávne vyhodnotených podkladov - listov MCST, a.s.  Tie listy dostal pán Tinka zrejme od pani Krahulcovej, ktorá sa k nim dostala ako poslankyňa OcZ obce ch. Grob, ale nevyužila ich na to, na čo boli primárne určené (umožnenie prezentácie umiestnenia materskej školy po vzniku problému so škôlkou v OC MONAR) , ale z nejakého dôvodu ich "posunula" pánovi Tinkovy.

Keďže na facebook Obec Chorvátsky Grob sa zatiaľ neviem dostať, aby som sa mohol pred verejnosťou Ch. Grobu voči nepravdivým vyjadreniam pána Tinku brániť, tak som bol nútený zachovať si aspoň možnosť uverejniť informácie aspoň cez toto komunitné fórum ( vysvetlil som aj v článku "Novým majiteľom www.chorvatania.sk je MCST, a.s. - tu sú dôvody." ). 

Aktuálne som adresoval obci Chorvátsky Grob nasledovný list MCST_OChG-2672608.PDF, ktorý obsahoval aj prílohy, a to jednak obsah príspevku pána Tinku a aj diskusie k nemu FB-OChG-260914.PDF, ako aj článok pána Kolčáka "Starogrobskí poslanci sa opäť stretli s občanmi".

Okrem môjho logického osobného a aj firemného záujmu (pretože nepravdivé a konšpiračné vyjadrenia zasahujú nezmyselne do mojich práv) ma získanie maximálneho rozsahu o príčinách konania a aj o rozsahu ďalšieho porušenia povinností poslanca OcZ zaujímajú aj z dôvodu blížiacich sa volieb. A verím, že to zaujíma aj obyvateľov obce Ch. Grob, pretože to zrejme nebol posledný špinavý ťah menovaných osôb.

Počet zobrazení: 176

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby