CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Zlyhali nielen pokusy o riešenie rozporov, ale aj niečo iné.

Naozaj zlyhali viaceré pokusy MCST, a.s. a aj jej obchodných partnerov o vyriešenie rozporov v interpretácii obsahu dôležitých vyjadrení k riešeniu využitia a legalizácie Triblavinskej cesty tak, aby nedochádzalo ku komplikáciám s jej uzavretím na úseku vo vlastníctve MCST, a.s.

Ale podľa mňa zlyhalo aj/alebo najmä niečo iné!

O problematike legalizácie užívania Triblavinskej cesty verejnosťou a o obmedzovaní MCST, a.s. v jej užívaní bolo na tomto blogu napísaného veľmi veľa, o čom sa môžu všetci čitatelia tohto článku presvedčiť v rámci mojich blogov na tomto komunitnom webe. 

Preto nebudem všetky predchádzajúce udalosti popisovať, ale uverejním iba aktuálne informácie o stanovisku starostu obce Ch. Grob, ktoré zrejme zásadným spôsobom ovplyvní vývoj niektorých dôležitých udalosti v živote obce Ch. Grob. Iba zdôrazním, že nezdieľam nadšenie z toho, že musím túto správu písať a že musím obyvateľov obce Ch. Grob s ich starosťami o rodinu a o bežnú prevádzku rodiny zaťažovať problémami s prevádzkou Triblavinskej cesty a/alebo aj iných verejných záležitostí.

V piatok 27.9. 2013 dostala spoločnosť MCST, a.s. sprostredkovane informáciu o nasledovnom stanovisku starostu OChG_1644_2013-JAS.pdf, ktorým starosta obce Ch. Grob reagoval na opakovanú, resp. doplnenú žiadosť o poskytnutie záväznej informácie, resp. súhlasu s prevádzkami spoločností PROMOSYS a Stavebniny-3  (viď obsah predmetnej žiadosti spoločnosti MITAN, s.r.o. MITAN_280813.pdf ).

V rámci tejto stručnej informácie už iba všetkým dám do pozornosti v tejto súvislosti tento obsah zápisnice z rokovania Obecného zastupiteľstva obce Ch. Grob d...

Iba pripomínam, že Uznesenie č. 29/2013 prijalo OcZ obce Ch. Grob pár dní po tom, čo priamo na pôde OÚ obce Ch. Grob kompetentní zástupcovia Ministerstva dopravy SR a Národnej diaľničnej spoločnosti, a.s. prezentovali informácie o stave súčasného zabezpečenia dopravného napojenia lokality Triblavina na nadradenú cestnú sieť a zároveň poskytli taktiež podporu pre návrh MCST, a.s. na budúce riešenia pripojenia Triblavinskej cesty na budúcu diaľničnú križovatku a aj budúce diaľničné kolektory.

V tejto súvislosti ešte odporúčam Záznam z Verejného prerokovania Triblavinskej cesty  a pre ušetrenie času s pozeraním záznamu alebo pre verifikovanie prepisu podstatných častí tohto rokovania dávam do pozornosti Podrobný prepis z Podrobný prepis záznamu z Verejného prerokovania TRBC.

Ďalšie informácií o zlyhaní niečoho alebo niekoho budú zrejme uverejnené v blízkej dobe.

Počet zobrazení: 361

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby