CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Podrobný prepis záznamu z Verejného prerokovania TRBC

Spoločnosť MCST, a.s. považovala z viacerých dôvodov za potrebné vyhotoviť podrobný prepis audio/video záznamu z Verejného prerokovania TRBC.

Hlavným dôvodom bolo vytvorenie priestoru pre verejnosť, aby s ohľadom na predpokladaný vývoj udalostí okolo Triblavinskej cesty objektívne posúdila konfrontačný priebeh niektorých častí Verejného prerokovania TRBC, ktoré podľa názoru MCST, a.s. vyplynuli z toho, že niektorí účastníci rokovania, o ktorých účasti nebola MCST, a.s. informovaná, nemali zrejme k dispozícii aspoň minimálne objektívne informácie o predmete rokovania.

Konfrontačné vedenie niektorých častí rokovania spôsobili aj to,že sa rokovanie dostalo do časového tlaku a aj preto boli do určitej miery „rozptýlené“ aj tie časti rokovania, kde mali byť presne sformulované všeobecné závery k hlavným témam a cieľom samotného rokovania.

Tieto skutočnosti vyriešila MCST, a.s. tak, že jednak urobila podrobný a aj základný písomný záznam z Verejného prerokovania TRBC, ale zároveň sformulovala do listov pre dotknuté organizácie aj požiadavku na vyjadrenie záväzných stanovísk k vyjadreniam z 25.4. 2013. ktorými bude nahradený zápis z Verejného prerokovania TRBC. Tieto listy budeme podľa možností zverejňovať na tomto webe tak, aby sme do 9.5. 2013 poskytli verejnosti čo najviac objektívnych informácií pred rokovaním Obecného zastupiteľstva obce Chorvátsky Grob.

Po uverejnení prvej verzie sprievodného textu v pracovnej verzii príspevku (dňa 1.5. 2013) bol text príspevku dňa 2.5. 2013 modifikovaný aj s doplnením súborov s prepisom jednotlivých troch častí záznamu.

Prepis prvej časti, resp. súboru audio/video záznamu z príspevku "Záznam z verejného prerokovania Triblavinskej cesty 25.04.2013" je v súbore Verejne_prerokovanie_TRBC_250413_c1.PDF.

Prepis druhej časti, resp. súboru audio/video záznamu z príspevku "Záznam z verejného prerokovania Triblavinskej cesty 25.04.2013" je v súbore Verejne_prerokovanie_TRBC_250413_c2.PDF

Prepis tretej časti, resp. súboru audio/video záznamu z príspevku "Záznam z verejného prerokovania Triblavinskej cesty 25.04.2013" je v súbore Verejne_prerokovanie_TRBC_250413_c3.PDF

Spoločnosť MCST, a.s. je pripravená vykonať prípadné opravy vo vyššie prezentovaných prepisoch častí záznamu, ak budú kýmkoľvek vznesené relevantné pripomienky. Presné prepísanie cca 2 hodinového rokovania nie je jednoduchá záležitosť a mohlo sa stať, že sme pri tom urobili nepresnosti. Prioritne totiž išlo o to zachytiť do písomného záznamu podstatu Verejného prerokovania TRBC pre potreby dotknutých subjektov a prepis vznikol ako vedľajší produkt pri tejto činnosti.

Počet zobrazení: 273

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby