CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Za všetkými problémami Č. Vody je Slavomír Magál!!!

Konečne to priznal aj ex-prednosta Peter Matula, ktorý sa veľmi operatívne zapojil do fundovaného hodnotenia situácie v Obecnom zastupiteľstve obce Ch. Grob a na FB stránke obce napísal príspevok, v ktorom uvádza okrem iného aj nasledovné vyjadrenie:

.....

"Vždy bol problém s poslancami zo starej časti. Aby bolo jasné z toho, čo som za tie roky práce na úrade zistil. A prepáčte, pomenujem to jasne a možno tvrdo: Hlavou tej skupiny je J. Granec. Je hovorcom všetkým 5 poslancov a konzultovať veci chodí priamo k S. Magálovi, ktorý sa k tomu aj priznal na jednom stretnutí. Granec počas rokovaní diriguje poslancov, hovorí kedy majú byť ticho a pod. V časoch, keď odmietali schváliť rozpočet som sa s ním chcel ako prednosta úradu stretnúť a hľadať kompromisy, ale odmietol so mnou hovoriť."

.....

Nemám už čas a ani chuť vypisovať ďalšie "litánie", ako moje články označujú niektorí obyvatelia Ch. Grobu. Iba uvediem. že od začiatku roka 2010 som na túto skutočnosť verejne tu na blogu, resp. v listoch na starostu Marynčáka a aj priamo na rokovaniach Obecného zastupiteľstva upozorňoval strašne, ale strašne veľa krát; nakoniec polovica blogových príspevkov na tomto serveri je moja (to sa nechválim, ani sa nesťažujem, to iba vyjadrujem ľútosť nad sebou a aj nad 4 rokmi tejto dediny).

Dovolím si však nesúhlasiť s tým, že poslanci za starú časť obce mali takýto negatívny prístup vždy a vo všetkom, a to najmä ku riešeniu školskej problematiky. Svedčí o tom obsah interpelácií na web stránke obce Ch. Grob z rokovania OcZ zo ..., ktorý som pre istotu aj vytlačil a zoskenoval Odpovede_na_interpelacie_20062013.pdf.

Okrem skutočnosti, že 4 z 5 poslancov OcZ za starú časť obce prejavili záujem rokovať o tomto návrhu MCST, a.s. na riešenie školy a škôlky pre časť Čierna Voda "Návrh na rokovanie OcZ Ch. Grob - riešenie škôlky a školy", ale z poslancov Čiernej Vody prejavila záujem iba jedna poslankyňa, je pre ďalší vývoj vzťahov medzi poslancami dôležitý aj obsah interpelácií, predložených vtedajším starostom Marynčákom ako občanom a adresovaných pani Krahulcovej a pánovi Šefčíkovi.

No, na dnes už stačilo. Načim nám robiť aj niečo zmysluplné, aby sme sa po 25 rokoch budovania socializmu a následných 25 rokoch budovania kapitalizmu nezbláznili z toho bordelu, čo tu dnes máme!

Počet zobrazení: 304

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby