CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Návrh na rokovanie OcZ Ch. Grob - riešenie škôlky a školy.

Dnes o cca 16:20 bola na emailové adresy všetkých poslancov Obecného zastupiteľstva obce Ch. Grob odoslaná správa s nasledovným obsahom:

Pozdravujem všetkých adresátov tejto správy

V pripojených súboroch posielam scan listu MCST, a.s. č. MCST/OChG-1841806-ŠS z  18.6. 2013 a aj scan časti jeho príloh, ktoré zrejme ešte nemala k dispozícii väčšina poslancov OcZ Ch. Grob a ktorých obsah je dôležité poznať pri posudzovaní dosť zásadného obsahu listu  - návrhu MCST, a.s. na operatívne, presnejšie skôr urýchlené riešenie problematiky školských a predškolských zariadení v obci Ch. Grob s využitím doteraz vykonaných činností a s možnosťou využiť možnosti dodávateľského úveru.

MCST, a.s. ešte pred začatím zajtrajšieho rokovania OcZ Ch. Grob odovzdá každému prítomnému poslancovi OcZ Ch. Grob a aj starostovi obce jeden exemplár posielaného listu, nakoľko bolo spoločnosti MCST, a.s. pracovníčkou podateľne tlmočené, že podateľňa nevie zagarantovať doručenie listov MCST, a.s. priamo osloveným poslancom.
MCST, a.s. bude taktiež pripravená predložiť zajtra na rokovaní OcZ Ch. Grob všetky ďalšie súvisiace podklady a/alebo informácie.

Aktuálne Vám všetkým s ohľadom na viaceré dôležité skutočnosti, súvisiace s obsahom predkladaného listu, dávam do pozornosti ešte link na jeden z mojich súvisiacich článkov na www.chorvatania.sk : http://chorvatania.sk/profiles/blogs/komu-to-cel-prospelo

Pekný zvyšok dňa všetkým praje

Š. Sládeček
predseda predstavenstva MCST, a.s.

Ku správe bolo pripojených viacero súborov so scanom príloh listu MCST, a.s. s návrhom riešenia problémov so škôlkou na Pezinskej a aj so školou.

Z dôvodov rozsahu súborov pripájam k tomuto článku iba tie najzákladnejšie prílohy, a to

- samotný list MCST, a.s. MCST_OChG-1841806.PDF

- list na Ministra Čaploviča List_MSSR_10705-Caplovic.pdf

- prílohu k listu na Ministra Čaploviča s návrhmi MCST, a.s. Priloha_B_MSSR_10705.pdf

- prílohu - stanovisko firmy GRUND Vranov n.T. PR_4_GRUND_MCST.jpg

- prílohu - Rozhodnutie FR SR PR_7_Rozhodnutie_FR_SR.PDF

MCST, a.s. požiada správcu facebook-u obce Ch. Grob, aby o tejto správe MCST, a.s. pre OcZ Ch. Grob informoval všetkých členov skupiny Ch. Grob, resp. minimálne tých, ktorý majú o dianie okolo škôlky a školy záujem.

Počet zobrazení: 390

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby