CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Dúfam, že sa pre zopár najbližších dní donútim nečítať rôzne nepravdy, polopravdy až klamstvá, ktorými nás teraz budú mnohí v súvislosti s dianím okolo perspektívnej výstavby školy v Ch. Grobe "zásobovať".  Ale na jednu vec ešte zareagujem, pretože nemusím veľa písať k novému "vyjadreniu" pána ex-prednostu Matulu z FB obce Ch. Grob (ktorý stále spravuje "len on").

V súvislosti s článkom k problematike školy v Ch. Grobe, uverejnenom na Pravda.sme.sk, pána Matula uviedol link na tento článok a k tomu pridal svoj komentár : "Pozrite sa ako klamú Granec a Soboličová:"

Neviem o všetkom, čo má na mysli pán Matula, ale už včera som uverejnil k udalostiam na zastupiteľstve článok "Za všetkými problémami Č. Vody je Slavomír Magál !!!" , v ktorom som uviedol odkaz na obsah odpovedí/reakcií poslancov OcZ na interpeláciu MCST, a.s. ku návrhom MCST, a.s. na riešenie školy a škôlky v Ch. Grobe, resp. v časti Čierna Voda.

Podľa dotknutého článku sa pán Granec v rozhovore pre Pravdu vyjadril, že :  "Ako tiež dodal, od začiatku volebného obdobia sa 3,5 roka pripravovala výstavba školy na inom mieste v časti Čierna Voda. „Toto bol jediný variant na výstavbu školy, ktorú prezentovali bývalý starosta, súčasná zastupujúca starostka a aj všetci poslanci za časť Čierna Voda. Poslanci za časť Chorvátskeho Grobu hlasovaním podporovali tento variant,“ povedal Granec, ..." 

Bez toho, aby som niekomu držal stránku (a už vôbec nie pánovi Grancovi), tak aspoň vo vzťahu ku vyjadreniam pána Granca v tejto časti dotknutého článku musím skonštatovať, že minimálne od 25.7. 2011 do 20.6. 2013 mali poslanci starej časti aspoň snahu pristupovať ku riešeniu záležitostí obce konštruktívne! 

Že to nie vždy vyhovovalo tým ostatným a najmä Marynčákovi a Matulovi, resp. že títo dvaja nedokázali veci manažovať aj tak, aby starogrobskí poslanci fungovali konštruktívne aj v tom ostatnom období, to už je iná vec

Počet zobrazení: 180

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby