CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Toto nie je nátlak. To je reakcia na ignorovanie problémov.

Aby som zasa nebol starostom obce a niektorými najtransparentnejšími podnikateľmi vo vesmíre obvinený z nátlaku na poslancov a/alebo obyvateľov obce Chorvátsky Grob, teak som tento blog nazval tak, ako to máte možnosť vidieť.

V sobotu 25.2. 2017 o 16:09 som starostovi obce Ch. Grob, poslancom a aj ďalším osobám adresoval tento email s pripomenutím sa po mesiaci a po zverejnení programu d...

Mesiac ubehol a namiesto prijatia konštruktívneho návrhu MCST, a.s. na vyriešenie súdnym zmierom situácie, keď máme obec a aj úrady na lopatkách, sú opäť reakciou zo strany starostu iba konštatovania, že on nechápe, prečo to tak je, resp. vzápätí mi adresuje ďalšie urážky a vyhrážanie sa. Možno starosta obce tomu svojmu konaniu rozumie inak, ak ale používa pre konanie orgánov obce také podmienky smerom ku MCST, a.s., na ktoré nemá zákonný nárok, tak to tak jednoducho vyznieva ako vyhrážanie sa.

Nebudem to v dlhých traktátoch rozpisovať, ale prejdem rovno k veci.

Podľa starostu obce Ch. Grob a JUDr. Velčeka nie je pre obyvateľov obce Chorvátsky Grob dôležité doriešenie legálneho využívania Triblavinskej cesty v smere z časti Čierna Voda na Starú Seneckú cestu, pretože na základe jednoznačného vyjadrenia odvolacieho senátu Krajského súdu Bratislava z Uznesenia č. sp.zn.: 1Cob/92/2015-446 zo dňa 16.11. 2016 nechávajú rozhodnutie o ďalšom využití časti tejto cesty na MCST, a.s., ktorá má tento úsek vo vlastníctve a KS Bratislava sa vyjadril, že je to na uvážení vlastníka, ako bude s touto časťou nehnuteľností vo vlastníctve MCST, a.s. naložené. O predmetnom uznesení KS BA som v dostatočnom predstihu informoval v článku "Ako to bude s využívaním Triblavinskej cesty verejnosťou?"

Takže si počkám na zasadnutie OcZ dňa 28.2. 2017 a aj na prijatie niektorých rozhodnutí OcZ obce Ch. Grob v niektorých ďalších súvisiacich záležitostiach a potom budem informovať verejnosť a aj dotknuté orgány tejto gubernie o tom, čo sa bude diať.

Počet zobrazení: 356

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby