CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Opäť sa sopravedlňujem návštevníkom www.chorvatania.sk a najmä pánu Koľčákovi, ale chcem zareagovať na anonymného emkaca z čiernej skrinky.


Opäť odcitujem príspevok anonymného emkaca, ale teraz ten prvý, na ktorý som zareagoval v príspevku Neobjektívnosť anonymov v čiernej skrinke je späť


Anonymny emkac napisal

Esteze sa cierna skrinka opravila. Kedze je uz po volbach, snad skoncia tie urazky a osocovanie.
V zasade som ja osobne s volbami spokojny, ale mam trosku obavu, ako
bude novy starosta spolupracovat s ludmi, ktori stoja za vsetkymi tymi
utokmi.
Konkretne
a) p. Sladecek a jeho "vydieranie", ze nebude s (aj) p. Maryncakom spolupracovat
b) urbarnici a ich nechut sa dohodnut ohladom pramena a pozemkov okolo
c) p. Magal a jeho otvoreny boj proti OZ a otvorena podpora p. Sefcika

Pevne verim, ze p. Maryncak a novi poslanci dokazu vyriesit (podla hlasovania) dva najpalcivejsie problemy - vystavba a kanalizacia.(teda
nielen tie dva, ale najma)
Ale otazka je, ci im vobec budu vyssie spomenuti (a v obci urcite
doleziti) traja ludia pomahat alebo robit prieky. Bojim sa tej druhej
moznosti.....


Toľko anonymny emkac a teraz zasa ja.

Anonymny emkac v obhajobe svojho prvotného a podľa mňa neobjektívneho vyjadrenia o údajných útokoch na neviem koho (z kontextu vyplýva že asi na nového starostu) jasne uvádza, kto podľa neho stojí za všetkými tými útokmi a mňa dokonca označuje za vydierača.

V príspevku z 29.11. 2010 o 23:17 anonymný emkac cituje vytrhnuté časti z môjho obsiahleho stanoviska, ktoré bolo obyvateľom chorvátskeho grobu distribuované rovnako, ako občasník chorvátskygrob.info a ktorý obsahoval ten spúšžač mojej reakcie, resp. napísania toho môjho stanoviska. Rozdiel je len v tom, že ja som sa nepotreboval schovávať za kandidatúru SDKÚ-DS a SaS (ozaj, vedia v tých stranách vôbec o tom, na čo všetko boli ich značky využité?), ja som to napísal za seba a pod svojim menom, ktoré anonymnému emkacovi nic nehovori a v podstate mu je ukradnute.
Pre neho sú dôležité iba tie z kontextu vytrhnuté časti môjho stanoviska, ale absolútne odignoroval väčšiu časť celého stanoviska, kde uvádzam dôvody môjho postoja. Tie nie sú pre anonymného emkaca dôležité, veď sa jedná iba o nejakých zopár desiatok tiíc EUR nejakého "miestneho podnikateľa" z Bratislavy, známejšieho pod označením "prašivý developer" a o dva až tri roky života nejakých "týpkov" od toho "prašivého developera", ktorých anonymný emkac ani nestretol a sú teda pre anonymného emkaca tiež anonymní.

Nemá zmysel na tieto jeho úvahy ďalej reagovať, preto záverom iba dodám, že ja som nikoho "nevydieral", iba som verejne konštatoval, čo urobím, keď budú zvolení ľudia, ktorých mená sú v mojom "inkriminovanom" stanovisku uvedené. Konkrétne, čo budem za MCST, a.s. iniciovať, resp. čo musím ako podniakteľský subjekt podľa zákona urobiť, aby som nepodnikal so stratou. A zdôrazňujem, že v čase, keď bolo moje stanovisko distribuované do schránok obyvateľov Chorvátseho Grobu, tak prvý krok toho, čo som v tom inkriominovanom stanovisku oznamoval, som už aj urobil 11.11. 2010 odoslaním listu na starostu obce a aj na poslancov Obecného zastupiteľstva, na ktorý budem čakať konkrétnu reakciu. Ďalším konkrétnym krokom je zastavenie rekonštrukcie sýpky pre ten účel, na ktorý chcela spoločnosť MCST, a.s. pôvodne vyčleniť zopár desiatok tisíc EUR prašivého developera a ktorý mal slúžiť v prvom rade širokému okruhu obyvateľov obce od kultúry cez zábavu až po šport.

Je až dojemná snaha anonymného emkaca (zrejme časom to bude aj snaha mnohých ďalších v čiernej skrinke) navodiť taký dojem, že oni vlastne volili pána Marynčáka preto, že som si dovolil na jeho konanie a na konanie Občianskeho združenia vyjadriť svoj názor.

Pravda je ale niekde úplne inde. A v tejto súvislosti snáď dám za pravdu anonymnému emkacovi v tom, že si s ďalšími krokmi bude treba počkať na ten klas.

P.S. Ešte dodatočne pridávam konštatovanie, že niektorí anonymní prispievatelia do čiernej skrinky sú nielen neobjektívni, ale ešte naviac nevedia ani spočítať vety. Ale veď je to len uhoľ pohľadu a spôsob uplatnenia práv demokratov z čiernej skrinky - oni môžu útočiť, ubližovať, urážať, znevažovať, ..., ale Sládeček nemôže v podstate nič. Ešte šťastie, že ma nechajú aspoň tú negatívnu energiu šíriť. :):):):)

Počet zobrazení: 151

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

Komentár osoby Ferdinand Kolčák o November 30, 2010 na 1:10am
Pán Sládeček. Nie je dôvod na to, aby ste sa mne, alebo návštevníkom tohoto servera ospravedlňovali. Toto je váš osobný blog, v ktorom môžete naozaj slobodne vyjadrovať svoje názory, komentovať dianie okolo seba alebo trebárs skladať básne...
Každý blogger je tu sám za seba. Každý váš text dopĺňa čitateľovi celkový obraz o vás. Tvoríte si vlastnú publicitu a na tomto serveri ju máte 100% pod kontrolou. Užite si blogovanie.
Podľa tabuľky najčítanejších blogov (generuje systém automaticky) na hlavnej stránke vľavo dole, vaše texty ľudia čítajú. Môže byť pre bloggera nejaká väčšia rozkoš?
8-)))

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby