CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Keď je niekto schopný napísať viac súvislých a možno aj zložitých viet, to ešte nie je jediným a/alebo dokonca nevyhnutným dôvodom vyvodenia záveru, že dotyčný je grafoman a psychopat.

Takýto záver môže byť aj dôsledkom limitovaných schopností čitateľa tých súvislých a možno aj zložitých viet, a to či už z hľadiska spôsobilosti dotknutého subjektu, vyvodivšieho predmetný záver chápať zložitejšie súvislosti, alebo jednoducho z hľadika limitovanej kapacity dotknutého subjektu "vstrebať" viac než určitý konkrétny maximálny počet písmen.

Prípadne môže byť ten záver spôsobený aj tým, že sú v texte používané niektoré neobvyklé tvary (napr. prechodníky alebo trpne príčastie minulé) alebo menej používané písmená (napr. ä alebo ô ).

Alebo je taký záver vyvodený jednoducho preto, že dotknutý subjekt, resp. subjekty, vyvodivšie ten záver o psychopatovi a grafomanovi nie sú schopné prijať žiadnu kritiku.

Takže každému podľa jeho gusta.

P.S.
Z nejakého dôvodu sa navzájom na ničom nezhodneme s anonymnými jedincami z čiernej skrinky. Títo sa naviac medzi sebou poznajú a zrejme si aj navzájom za akýchkoľvek okolností "fandia". Preto je v podstate zbytočné s nimi viesť dialóg. Necháme teda reči, dáme na radu pána Pavela a budeme sa venovať iným dôležitejším veciam a konkrétnym činom.

Počet zobrazení: 114

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby