CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Najskôr sa mi veľmi nechcelo reagovať na blog pána Kolčáka s opriliehavým názvom "Čo s nami bude?", lebo ja v tom mám jednak jasno a okrem toho som po občianskej aktivite z piatka 26.11 2010 na Triblavinskej ceste nejaký prechorelý.

Potom som si však prečítal príspevok akéhosi "emkáča" v čiernej skrinke a povedal som si, že keď skončím rozrobené veci, tak zareagujem. Demokrat Pavel ma svojho času na www.ciernavoda.info vyblokoval, tak využívam na reakciu korektnejší server pána Kolčáka.

Naozaj by ma veľmi zaujímalo, či ľudia typu emkáč a iné klony veria tomu, čo píšu. O akých útokoch to emkáč točí? Veď v mojom prípade išlo iba o obranu na ničím nepodložené útoky na moju osobu a moju spoločnosť počas viac ako dvoch rokov! A aj v prípade môjho vyjadrenia voči kandidatúre pána Marynčáka a kandidátke Občianskeho združenia som zareagoval až potom, čo som sa o sebe dočítal, že som proti zavedeniu nejakého poriadku v obci a že preto vraj na pána Marynčáka útočím.

Ak niekto predloží nejaký jeden dôkaz toho, že som do termínu vyjadrenia neodborného stanoviska pána Marynčáka k žiadosti o vyjadrenie obce podľa Zákona o obecnom zriadení k zámeru jedného záujemcu o umiestnení pumpy na pozemkoch MCST, a.s. a/alebo do termínu distribúcie občasníka chorvátskygrob.info s klamlivými útokmi na moju osobu nejakým spôsobom zaútočil na pána Marynčáka, tak možno aspoň čiastočne ovplyvní moje presvedčenie o volebnom podvode na obyvateľoch vo voľbách v Chorvátskom Grobe.

Naozaj som na taký dôkaz zvedavý.

Vaša otázka pán Koľčák je plne na mieste. Je to naozaj také vážne, že zrejme tá Vaša otázka je tým najvýstižnejším povzdychom. Každý si však za svoje šťastie môže sám a každý si aj na tú Vašu otázku, či povzdych tiež bude musieť sám odpovedať. A zrejme sa mnohým ich vlastná odpoveď nebude veľmi dobre počúvať. Nemyslím však tých, ktorí nemajú ani na ten povzdych a ani na čo i len trošku objektívnejšu odpoveď.





Počet zobrazení: 93

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby