CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Riešenie prístupu Petra Matula k FB Obec Chorvátsky Grob.

Dňa 4.10. 2014 som informoval o podmienkach pre propagáciu kandidátov v komunálnych voľbách 2014, uverejnených na FB stránke "Obec Chorvátsky Grob", ktoré vytvoril bývalý prednosta OÚ Obce Chorvátsky Grob ako stále funkčný administrátor stránky.  Podrobnosti sú uvedené v článku "Bude na práve používať názov obce zarábať aj samotná obec?"

V komentári k tomuto článku pán Kolčák popísal svoju iniciatívu a aj iniciatívu obce Chorvátsky Grob pri získaní správy nad FB stránkou "Obec Chorvátsky Grob", pričom zároveň vyjadril pán Kolčák názor, že sa s tým asi nebude dať nič robiť a pán Peter Matula bude aj naďalej ako kandidát na primátora mesta Turčianske Teplice ovplyvňovať priebeh komunálnych volieb v obci Chorvátsk Grob.

Pán Peter Matula nereagoval ani na moju opakovanú žiadosť na zaradenie do uzavretej skupiny "Obec Chorvátsky Grob", z ktorej ma vyradil po tom, ako som členov skupiny viackrát upozornil na nepravdivé vyjadrenia menovaného pána k príčina problémov, súvisiacich s Projektom PROMCEN alebo s riešením podmienok pre využívanie Triblavinskej cesty verejnosťou.  Preto som sa rozhodol pristúpiť k uplatneniu adekvátnych postupov, o ktorých si teraz v tomto článku dovoľujem informovať verejnosť a teda aj pána Petra Matulu.

1.

Dnes 6.10. 2014 podvečer som na svoje konto vytvoril FB stránku pod pracovným názvom "Chorvátsky Grob - komunita" , ktorú nebudem nijako využívať a ani napĺňať a aj jej dvaja členovia sú tam preto, že pridávať do skupiny je možné pri jej vytváraní iba registrovaných priateľov. 

Ak obec prejaví záujem o prevzatie správy tejto stránky a poverí nejakého zástupcu OÚ obce Chorvátsky Grob prevzatím správy tejto stránky, potom nastavím tohto zamestnanca ako administrátora stránky a ja sám zo skupiny odídem

2.

Od zajtra budem využívať každú príležitosť na to, aby som voličom - obyvateľom mesta Turčianske Teplice poskytol môj pohľad na pána Petra Matulu ako na kandidáta na primátora ich mesta.

Považujem to za adekvátny prístup ku konaniu pána Matulu pri spravovaní FB stránky "Obec Chorvátsky Grob" na ktorej umožňuje napádať moju osobu a aj záujmy spoločnosti MCST, a.s. zjavne nepravdivými vyjadreniami niektorých členov uzavretej skupiny (najmä pán Jozef Tinka a jeho podporovatelia, ktorých prijal za členov skupiny aj po mojej opakovane ignorovanej žiadosti o členstvo v skupine).

3.

Pôvodne som tento komunitný web www.chorvatania.sk kúpil iba preto, aby "niekto" nezrušil moje príspevky a nezabránil tým aj uverejňovaniu ďalších kritických príspevkov od iných obyvateľov obce Chorvátsky Grob k udalostiam alebo k riešeniu jej problémov pred blížiacim sa termínom komunálnych volieb 2014.

S ohľadom na prístup pána Petra Matulu k FB stránke "Obec Chorvátsky Grob" som sa po analýze možností redakčného systému rozhodol vytvoriť transparentnú možnosť prezentácie pre kandidátky a aj kandidátov v komunálnych voľbách do orgánov samosprávy obce Chorvátsky Grob.

O možnostiach pre svoju propagáciu boli kandidátky a kandidáti  informovaní v článku "Voľby 2014 - informačno-propagačné priečinky kandidátok a kandidátov". Informačno-propagačné priečinky môžu kandidátky a kandidáti využívať ako informačné už teraz pre zisťovanie názorov obyvateľov ešte pred štartom kampane. O týchto možnostiach budú informovaní všetci kandidáti aj prostredníctvom adresnej správy.

Počet zobrazení: 386

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby