CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Takúto otázku položil na FB stránke Obec Chorvátsky Grob pán Marián Tomasik, ktorého zaujímal názor obyvateľov obce na takýto nápad.

Zároveň k tomu priložil niekoľko obrázkov, resp. ukážok riešenia a výzorov tržníc v rôznych miestach Slovenska, a to napr.  Obrazok_nejakej_trznice.jpeg, alebo Obrazok_dalsej_trznice_1.jpg, alebo Obrazok_dalsej_trznice_2.jpg.  A k týmto obrázkom doplnil, že by sa tam cez weekendy mohli predávať priesady, záhradkárske potreby, zelenina, ovocie, prebytky zo záhrad. Tiež dodal polemiku, že v zime by to bolo asi opustené, ale možno malé Vianočné trhy s medovinou a punčom.

Za pomerne krátky čas sa pozitívne k tomuto nápadu vyjadrila takmer stovka členov uzavretej skupiny. Tak som si jednak spomenul na obdobné zámery spred už viac než 4 rokov, z ktorých po určitých zmenách v prístupe vedenia obce a aj po následných zmenách koncepcie rozvoja centrálnej zóny časti Čierna Voda zostali už iba takéto pekné obrázky, resp. nedokončený projekt rekonštrukcie objektu sýpky:

Takže aj ja sa pridávam k pozitívnym ohlasom na nápad, resp. podnet pána Marián Tomasika.

Len realizátorovi takéhoto projektu odporúčam, aby sa dobre dohodol s vedením obce na podmienkach jeho realizácie a aj prípadnej podpory zo strany obce.

Počet zobrazení: 408

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby