CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Reminscencie na Marynčákove "vysvetlenia", presnejšie klamstvá.

S určitým odstupom času považujem za potrebné uzavrieť záležitosť s obsiahlym vyhlásením ex - starostu Marynčáka k problematike využívania Triblavinskej cesty, ktoré adresoval verejnosti vo svojom príspevku na FB stránke obce Ch. Grob (teraz je to vraj už iba stránka priateľov a sympatizantov obce Ch. Grob). Pre neznalého veci dávam do pozornosti článok "V Ch. Grobe to nie je ako v Číne, ale ako na Ukrajine!", v ktorom je uvedený text vyhlásenia pána Marynčáka a aj moje prvé reakcie naň.

Keďže som bol z FB obce Ch. Grob "odstránený", tak som v priebehu troch dní opakovane požiadal správcu FB stránky pána Hrivnáka (informatik obce), aby na FB obce Ch. Grob uverejnil moju informáciu o ďalšom postupe vo verejnej téme, ktorou podľa mňa je možné prerušenie premávky po Triblavinskej ceste pred mostíkom ponad diaľnicu.

Text prvej takejto žiadosti je tu:

Vážený pán Hrivnák
.
Ako správcu/administrátora FB obce Ch. Grob Vás týmto žiadam o to, aby ste uverejnili link na článok "Vysvetlenie dobrej správy o záujme obce o spoluprácu.", ktorý je uverejnený na nasledovnej adrese http://chorvatania.sk/profiles/blogs/vysvetlenie-dobrej-spr-vy-o-z-...

.
Túto žiadosť odôvodňujem tým, že na FB obce Ch. Grob sa k mojej osobe a k spoločnosti MCST, a.s. neobjektívne a urážlivo vyjadrujú niektorí členovia skupiny FB obce Chorvátsky Grob, pričom ani ja a ani MCST, a.s. nemáme priamu a operatívnu možnosť brániť sa priamo na FB obce Chorvátsky Grob.
.
Nakoľko takýto nekorektný spôsob výmeny informácií a/alebo názorov na riešenie verejných záležitostí ohrozuje prijatie všeobecne prijateľného a kompromisného riešenia, považujem túto svoju žiadosť za viac než dôvodnú.
.
Vopred Vám ďakujem za vybavenie vyššie predkladanej žadosti
.
Pozdravuje Š. Sládeček

Nakoľko som od pána Hrivnáka nedostal žiadnu reakciu a ja na rozdiel napr. od pána Marynčáka nemôžem na svoju zodpovednosť "abdikovať", tak som oslovil zastupujúcu starostku obce Ch. Grob pani Mgr. Jonášovú s nasledovným listom MCST_OChG-2360402.pdf, ktorý obsahoval aj prílohy P_MCST_OChG-2360402-s1.pdf, P_MCST_OChG-2360402-s2.pdf, ChG-226-2012-IK-1-OBC.PDF a NDS_30102-3530-2013.PDF

Spoločne s pani Jonášovou a aj s ďalšími, ktorí takpovediac "museli na OÚ Ch. Grob zostať", totiž musíme nájsť riešenie, resp. východisko zo "situácie", ktorú za sebou zanechal pán Marynčák po jeho abdikácii napr. aj v prípade nedoriešenia legalizácie využívania Triblavinskej cesty verejnosťou.

Preto som sa po ignorovaní mojej výzvy o uverejnenie vysvetlenia "Vysvetlenie dobrej správy o záujme obce o spoluprácu.", ktorého sa mi dostalo od správcov FB obce Ch. Grob, rozhodol neponechať bez reakcie to množstvo klamstiev a manipulácie zo strany pána Marynčáka k problematike Triblavinskej cesty a predložil som zastupujúcej starostke dôkazy o klamstvách vo verejne prezentovanom príspevku menovaného pána.

Cieľom môjho snaženia je odstrániť pochybnosti na strane verejnosti pre prípad, že ten problém za Marynčáka vyriešime teraz my spoločne s pani Jonášovou a ostatnými, čo "museli na OÚ Ch. Grob zostať". Ja som totiž na rozdiel od Marynčáka sledoval názory verejnosti a komunikoval som s verejnosťou celý čas aj cez FB obce Ch. Grob (kým ma pán Matula neodstránil) a vnímal som taktiež celkom viac než 50 likes pre vyhlásenie pána Marynčáka z 26.1. 2014.

Preto som pripravil to obsiahle vysvetlenie v liste pre pani Jonášovú, za ktorého rozsiahlosť sa na jednej strane čitateľom ospravedlňujem, ale zároveň mi na druhej strane nedá vo vzťahu na veľký rozsah textu nezopakovať moje vysvetlenie pre sudkyňu Okresného súdu v Pezinku v spore TJ Elán versus obec Ch. Grob, ktoré bolo asi v tomto duchu:

Je jednoduché odvážne napísať alebo nahlas vypovedať v krátkom vyjadrení veľa klamstiev alebo veľké klamstvo. O to dlhší však potom musí byť písomný alebo ústny prejav toho, kto chce, resp. skôr musí tie klamstvá preukázať.

A to je žiaľ na škodu nás všetkých aj tento prípad!!!

Počet zobrazení: 356

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby