CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Dovoľujem si doplniť svoj článok "Dobrá správa!!! Prejav záujmu obce o spoluprácu." o vysvetlenie tej dobrej správy, ktorá bola obsahom toho môjho článku a ktorú tam niektorí naivní, ale najmä arogantní demokrati nenašli, resp. nepochopili.

Kto nechce čítať všetko, nech si pozrie iba posledné dva odseky, kde je stručné vysvetlenie obsahu tej dobrej správy.

Dôvodom tejto mojej na nejakú dobu ostatnej snahy "niekomu" niečo vysvetliť sú vyjadrenia členov fanklubu ex - starostu Marynčáka (Blaha, Bungyi, Fašung, Feketova, Fordos, Matula, Polak, Swan, resp. aj ďalší), ktorí ešte aj teraz obhajujú jeho protizákonné konanie a arogantne útočia na každého, kto má iný názor.

Tomu, že sa tak aj teraz správajú Bungyi a Fašung, sa už ani nečudujem a ani by mi nestáli za komentár a už vôbec nie za napísanie tohto konkrétneho vysvetlenia tej dobrej správy, lebo ľuďom pod vplyvom čohokoľvek je zbytočné vysvetľovať, že sú "pod vplyvom". Ešte keď bol ex - starosta Marynčák starostom,  tak som tomu fanklubu niekoľkokrát navrhol, že sa s celým fanklubom stretnem sám s množstvom svojich šanónov  (za prítomnosti môjho právneho zástupcu, aby ma "kontroloval"), aby sme si zoči voči vysvetlili, ako to vlastne je. Na to "chuť" nebola, lebo kritizovať, resp. útočiť na mňa takto "poza bučky" je jednoduchšie. Najmä keď sa nemôžem brániť.

Rozhodol som sa však zareagovať na nekorektné konanie pána Mareka Swana, ktorý aj napriek mojej osobnej ponuke cez FB správu, že mu poskytnem objektívne informácie, sa opätovne negatívne a znevažujúco vyjadril voči mojim návrhom a dokonca aj voči uplatneniu môjho práva na prezentovanie názoru (a to aj napriek tomu, že som ho upozornil na nekorektnosť jeho konania, keďže sa nemôžem brániť).

Aby to bolo každému jasné, tak tu je scan textu príspevku pána Swana na FB obce Ch. Grob spoločne s textom  mojej reakcie na neho cez email v rámci FB obce Ch. Grob : SWAN-TXT.PDF. K tomu už nemám chuť nič ďalšie dodávať.

Takže o čom bola tá moja dobrá správa v článku "Dobrá správa!!! Prejav záujmu obce o spoluprácu." ?

Bola o tom, že ku koncu januára 2014 nebude zbíjačkami rozrytý povrch dvora MCST, a.s. niekde v zákrute pri aukčnom centre a PAM, ale že sa so zastupujúcou starostkou obce Chorvátsky Grob snažíme nájsť také riešenie legalizácie užívania Triblavinskej cesty verejnosťou, ktoré bude jednak vyhovovať podmienkam kompetentných orgánov (NDS, a.s., Ministerstvo dopravy SR, Dopravný inšpektorát OR PZ v Senci, ...), ale bude zároveň predstavovať aj rovnoprávne regulovanie využívania Triblavinskej cesty väčšími nákladnými vozidlami bez cielenej diskriminácie MCST, a.s.

Okrem akceptovania súhlasu obce Ch. Grob s etapovitým usporiadaním cestnej siete v lokalite Triblavina z tohto listu obce Ch. Grob Suhlas_OU_CHG.PDF a vysvetlenia toho, že takýto súhlas mohol už dávno vydať ex - starosta Marynčák (od mája 2011, teda niekedy v období ostatných cca 30 mesiacov), tento list MCST, a.s. MCST_OChG_2342801.PDF obsahoval v bodoch 1.2. až 1.4. podrobný popis návrhu takého riešenia kontroly prejazdu nákladných vozidiel cez Triblavinskú cestu v smere od mostu cez potok Čierna Voda do obce Chorvátsky Grob časť Čierna Voda, ktorý by vedeniu obce Chorvátsky Grob a v podstate aj jej obyvateľom umožňoval za náklady MCST, a.s. kontrolovať to, ktoré nákladné vozidlá po Triblavinskej ceste jazdia.

S ohľadom na to, že riešenie etapovitého usporiadania Triblavinskej cesty je verejným záujmom a že vyjadrenia niektorých členov fanklubu ex - starostu Marynčáka na FB obce Ch. Grob ohrozujú realizáciu všetkými zainteresovanými prijateľného riešenia, tak som požiadal administrátora pána Hrivnáka o uverejnenie linku na tento môj článok na FB obce Chorvátsky Grob.

Počet zobrazení: 400

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

Komentár osoby Štefan Sládeček o Február 17, 2014 na 10:30pm

A ešte k prvej poznámke Maximus. Doménu nemôže zablokovať nikto iný, iba správca domén. No a to ja nie som.

Stala sa chyba pri obnovovaní domén pre OS DNES a neobnovila sa tá správna. Bude to čoskoro napravené a moje veľdielo pokračuje ďalej, čo Ťa zrejme nepoteší.

Komentár osoby Štefan Sládeček o Február 17, 2014 na 10:28pm

Pointu pochopili všetci tí, čo majú aspoň ten sedliacky rozum, čo ale zrejme nie je prípad fanklubu M&M Company.

Takže sme sa pobavili a teda účel bol splnený.

Komentár osoby maxim koralin o Február 17, 2014 na 10:02pm

ešte raz sa znevažujúco a negatívne vyjadrím na tvoju adresu - je biedne ak musíš ešte ďalším článkom vysvetľovať svoje predošlé články kde si zabudol napísať pointu. ale to sa pri takom množstve písomnosti Pišta stáva. Skús menej písať a viac konať. a najmä logicky premýšľať. a zadarmo ti poradím - stačí používať sedliacky rozum.

Komentár osoby maxim koralin o Február 17, 2014 na 9:57pm

a prečo si zablokoval web svojej strany OS Dnes? Tvojho politického veľdiela? Už si si prestal veriť?

Komentár osoby Štefan Sládeček o Február 10, 2014 na 8:59pm

Tak to nečítaj. Ale ak sa na tom pobavíš, tak to čítaj ďalej a ja sa budem smiať na Tvojich komentároch.

Komentár osoby maxim koralin o Február 10, 2014 na 8:09pm

Sládeček však toto sa nedá čítať. Ty si myslíš že si tu akože určovateľ diania? To je naozaj na smiech

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby