CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Reakcia MCST, a.s. na "informácie" ku dianiu okolo DK Triblavina.

Už po ukončení verejnej odbornej diskusie k problematike výstavby DK Triblavina a aj rozšírenie diaľnice D1 6-pruh + kolektory, resp. aktuálne 8-pruh, konanej dňa 13.4. 2016 na Úrade BSK (ďalej len "Verejná odborná diskusia"), som prijal rozhodnutie vyjadriť svoje stanovisko k niektorým vyjadreniam, na ktoré už nebolo možné reagovať z dôvodu ukončenia predmetnej Verejnej odbornej diskusie stretnutia pre následné povinnosti niektorých jej zásadných účastníkov.

Chystal som túto reakciu na začiatok týždňa a mal som úmysel ju adresovať iba niektorým dotknutým účastníkom diskusie, resp. aj súvisiacich stavebných konaní, ale uverejnenie niektorých neobjektívnych útokov na moju osobu a aj na spoločnosť MCST, a.s. ma prinútili jednak odoslať emailom toto stanovisko už dnes v nedeľu 17.4. 2016 a zároveň o tomto stanovisku informovať aj verejnosť.

Konkrétne ma k tomu viedli nasledovné uverejnené informácie:

1.

Obsah článku "Kto obhajuje občanov a kto developera?" na senec.sme.sk.

2.

Obsah diskusie k článku "Kto obhajuje občanov a kto developera?".

Spoločnosť MCST, a.s. nepotrebuje pre obhajovanie svojich právom chránených záujmov využívať ani občianskych aktivistov, resp. ani súboj politických strán a/alebo vytvárať konflikty medzi poslancami obecných zastupiteľstiev a starostami obcí okolo diaľnice D1. A už vôbec MCST, a.s. nepotrebuje využívať "služby" na všetko, najmä na klamstvá a fabulácie odhodlaných alebo "zainteresovaných" anonymných "blogerov".

Za spoločnosť MCST, a.s. ako účastníka stavebného konania stavieb DK Triblavina a aj Rozšírenie diaľnice D1, 6-pruh + kolektory, resp. aktuálne 8-pruh som vydal viacero oficiálnych stanovísk a ne-anonymne som o tom informoval aj verejnosť.

Rovnako aj teraz uverejňujem doplňujúce stanovisko ku stanovisku MCST, a.s. ku DSP stavby Rozšírenie diaľnice D1, 6-pruh, 1. úsek, ktoré je popísané v článku "Krátka reakcia na informácie okolo diaľnice D1." a potom ešte aj s doplnením v článku "Mám veľkú dilemu".

Dnes bol odoslaný email celkom 14 adresátom podľa tohto Rozdeľovníka k písomnosti: MCST/VOD-11704-ŠS, ktorý obsahoval nasledovné súbory - scany podkladov:

Napriek konfrontačným a emotívnym vyjadreniam k súvisiacej problematike vyjadrujem aj na tomto mieste  presvedčenie, že sa v najbližších dňoch podarí posunúť do pragmatickej technickej diskusie v rámci prebiehajúceho stavebného konania ku stavbe Rozšírenie diaľnice D1, 6 - pruh, 1. úsek aj vo väzbe na zabezpečenie podmienok pre nadväzujúce, resp. susedné diaľničné stavby DK Triblavina a aj D4 - nultý obchvat Bratislavy.

Počet zobrazení: 413

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby