CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Zaujímavá polemika sa rozvinula na facebook-u obce Chorvátsky Grob, v ktorej sa nerieši podstata problémov s kanalizáciou a už vôbec nie to, čo s tým urobiť, resp. ako tú katastrofálnu situáciu zlepšiť. Na druhej strane ale rieši to, kto je za argumenty prednostu OÚ Matulu o tom, že stav kanalizácie bude možno dôvodom na obnovenie procesu stavebnej uzávery a zakázanie pripájania ďalších objektov (domov, bytov, ...) na obecnú kanalizáciu alebo kto je naopak proti. Ako celá naša spoločnosť pri diskusii o probléme voľby generálneho prokurátora, ktorá je teraz už akoby len o tom, či má pravdu Čenteš alebo Gašparovič.

Skúsme sa na problém s kanalizáciou pozrieť pragmaticky, čo sa s tou vecou dá reálne urobiť a či je najlepším, resp. jediným riešením to, že bude obec Ch. Grob svojimi rozhodnutiam trestať nových vlastníkov pozemkov, ktorí ich chcú nejako využívať, ako vidieť z diskusie, tak aj na vybudovanie si nového domova na PH-3.

Pred pár týždňami som v článku "Kto je pán a kto je sluha?" informoval o návrhoch riešení problémov s kanalizáciou spred dvoch rokov a zároveň som avizoval, že sa s obdobnou iniciatívou obrátim na vedenie obce Ch. Grob aj v tomto období.

Urobil som tak 22.2. 2012 predložením žiadosti podľa zákona o slobode informácií, podanej týmto listom MCST_ChG_1502202_SS.pdf.

Robím tak v presvedčení, že obec Ch. Grob musí začať s reálnym odstraňovaním dôsledkov predchádzajúcich chýb a trestaním nekvalitnej práce jej pôvodcov v minulosti, aby nebola neskôr obec postihovaná za nekvalitný, resp. nesprávny súčasný postup cez trestanie nových vlastníkov pozemkov, ktorí majú pozemky s územným rozhodnutím a chcú si postaviť - vybudovať svoj budúci domov, do ktorého už investovali kúpou pozemkov.

Počet zobrazení: 288

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby