CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Toto je dokončenie príspevku o riešení Triblavinskej cesty časť prvá, kde je potrebné dokončiť, resp. popísať body 2. a 3.

2.     Obecné zastupiteľstvo Ch. Grob sa však na svojom rokovaní dňa 14.2. 2013 na základe odôvodnenia, prezentovaného starostom obce a prednostom OÚ Ch. Grob interpeláciou/podnetom MCST, a.s. nezaoberalo.

3.     Preto spoločnosť MCST, a.s. predložila obci Ch. Grob žiadosť o stanovisko k usporiadaniu cestnej siete v lokalite Triblavinskej cesty cez zaradenie jej časti vo vlastníctve MCST, a.s. do cestnej siete ako účelovú komunikáciu. Táto žiadosť bola predložená v liste MCST-OChG-1492102-%C5%A0S.PDF a v jeho prílohe, tvorenej vzorom listu s oslovením jedného z vlastníkov nehnuteľností MCST_PAM_12102.PDF a v jeho prílohách MCST_12102_P1.PDF a MCST_12102_P2.PDF.

Takže verejnosť bude môcť jednak sledovať vývoj v otázke riešenia problematiky Triblavinskej cesty, ktoré je "takpovediac" na stole od konca marca 2011 , ale aj vyhodnotiť zodpovednosť za spôsob doriešenia tejto záležitosti.

Teda či sa bude situácia okolo Triblavinskej cesty aktuálne riešiť, tak že

  • bude dojednané všeobecne akceptovateľné riešenie dopravnej situácie v lokalite Triblavina
  • alebo aktuálna situácia vyústi k definitívnemu uzavretiu úseku vo vlastníctve MCST, a.s. pre verejné využitie od smeru z Čiernej Vody.

Počet zobrazení: 156

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby