CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Na facebook-u obce Ch. Grob som sa v priebehu soboty 23.2. 2013 dostal do názorovej konfrontácie s prednostom OÚ Ch. Grob ohľadne problematiky riešenia dopravnej situácie v lokalite Triblavina. Tá názorová konfrontácia sa týkala najmä problematiky nezaradenej interpelácie MCST, a.s. k riešeniu podmienok NDS, a.s. pre pripojenie Triblavinskej cesty na pripravované diaľničné kolektory.

Keďže súvisiaca záležitosť sa bude naozaj veľmi aktuálne riešiť, tak spoločnosť MCST, a.s. považuje za potrebné informovať obyvateľov časti Čierna voda o všetkých podstatných skutočnostiach, ktorých vývoj

  • alebo dospeje ku všeobecne akceptovateľnému riešeniu dopravnej situácie v lokalite Triblavina
  • alebo vyústi k definitívnemu uzavretiu úseku vo vlastníctve MCST, a.s. pre verejné využitie od smeru z Čiernej Vody.

Zatiaľ bez ďalších komentárov iba dávame do pozornosti obsah nasledovných listov/návrhov a/alebo žiadostí MCST, a.s.:

  1. Žiadosť o interpeláciu vo veci prijatia rozhodnutia obce Ch. Grob o spôsobe splnenia podmienky NDS, a.s. pre pripojenie Triblavinskej cesty na kolektory z listu MCST, a.s. MCST_OChG_1480802_SS.pdf a časť jeho príloh - výzvu na starostu obce v tej istej veci z 27.1. 2013 P1_MCST_OChG_1472101_SS.pdf, ďalej východiskové stanovisko NDS, a.s. s podmienkami pre pripojenie na kolektory P2_Stanovisko_NDS_310311.pdf, ďalej list na BSK s podrobnou analýzou možností, ako zaradiť Triblavinskú cestu do cestnej siete P3_MCST_BSK_20802_SS.pdf a v neposlednom rade, resp. najmä stanoviská obce k tejto problematike z P5_1_Obec_1421_2012_JAS.pdf a z ďalšej prílohy, ktorú s ohľadom na rozsah jedného článku na www.chorvatania.sk. musím uverejniť v ďalšej samostatnej časti 2. tohto príspevku, ktorá je vrátane zvyšku textu príspevku je TU!

Počet zobrazení: 187

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby