CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Ponúkam kandidátom na starostu, aby sa predstavili a priblížili voličom svoje názory a plány

Osobne som doručil kandidátom na starostu listy, v ktorých im ponúkam možnosť bezplatného nahratia videoodkazu - prezentácie občanom Chorvátskeho Grobu. V liste ich žiadam, aby si pripravili odpovede na dve otázky a voľný časový (textový) priestor, ktorý možu využiť podľa vlastného uváženia.

Otázky:
1, Aké sú podľa vás najzávažnejšie aktuálne problémy obce a ako ich plánujete riešiť v prípade vášho zvolenia?
2, Aké vidíte pozitíva a negatíva projektu Triblavina (SPARK CITY) pre obec?
3, Kandidát má voľný časový priestor (odporúča sa maximálne 5 minút), ktorý môže využiť na ľubovoľný odkaz občanom (voličom) Chorvátskeho Grobu.

Listy sa mi podarilo osobne odovzdať kandidátom:
Ing. arch. Marynčákovi, Ing. Šefčíkovi a pánovi Turiničovi. Ing. Špacír nebol doma - list som ponechal v schránke a dom pána Adamca na adrese Triblavinská 43/A som nenašiel. Susedia mi síce ukázali dom, v ktorom by mohol pán Adamec bývať, ale keďže na zvonenie nik neotváral, ponuku mu posielam e-mailom na adresu zverejnenú na jeho web prezentácii.

Kandidáti si majú v ďalšom kroku premyslieť svoje odpovede a po vzájomnej dohode o mieste a čase nahráme ich odpovede. Kandidáti si samozrejme môžu vybrať aj formu písomnej odpovede, resp. neodpovedať vôbec.

Verím, že sa mi podarí predstaviť vám kandidátov na starostu tak, aby sme si mohli aspon do určitej miery porovnať ich názory a plány.

Počet zobrazení: 109

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby