CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Aby som mohol kandidovať, potreboval som získať 200 podpisov občanov obce súhlasiacich s mojou kandidatúrou, alebo sa "upísať" nejakej politickej strane. Som apolitický. Zvolil som tú naročnejšiu cestu.

Už v piatok od rána som začal navštevovať ľudí na Čiernej Vode, predstavoval sa a žiadal o podpis na petičný hárok. Niektorí ma odbili s tým, že ma nepoznajú a teda mi nič podpisovať nebudú, s inými sme pohovorili o problémoch, ktoré ich kvária a petičný hárok mi podpísali. Do večera som mal pozbieraných približne 90 podpisov.

V sobotu dopoludnia pribudlo ďalších 30. Rovnaká metóda - od dverí k dverám. Oslovil som aj svojich najbližších susedov a potvrdilo sa, že málokto z nich je prihlásený na trvalý pobyt.

Keďže som sa stal sympatizantom Združenia Nádej, veľmi mi pomohla akcia Športový deň organizovaná v sobotu v Chorvátskom Grobe a v nedeľu na Čiernej Vode (obe popoludní). Na týchto aktivitách sa mi podarilo doplniť množstvo podpisov na petičné hárky na požadavoné množstvo, či dokonca prekročiť ich počet o zhruba 20%.

Podarilo sa. Odovzdal som petičné hárky v stanovenej lehote.

Komisia overí platnosť podpisov (duplicitu, trvalý pobyt podpísaných a pod.) a podľa vyjadrenia pracovníčky OU, za približne 10 dní, zverejní mená kandidátov, ktorí splnili podmienky.

Počet zobrazení: 144

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

Komentár osoby Ján Svoboda o Október 4, 2010 na 2:41pm
Gratulujem. Verím, že sa nám spoločnými silami podarí voľby zvíťaziť a premeniť našu obec na harmonické miesto pre život.

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby