CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Nemohol som zvoliť iné označenie človeka, ktorý ma vylúčil zo skupiny obyvateľov a priateľov obce Chorvátsky Grob na FB stránke, vtedy ešte samotnou obcou podporovanej akoby oficiálnej obecnej FB stránke, aby som mu nemohol oponovať pri jeho útokoch na moju osobu.

V podstate by mi to v konečnom dôsledku až tak veľmi nevadilo, pretože som mal viac času na iné veci, ale potom dal pán Matula priestor klamstvám a útokom pána Marynčáka na moju osobu, hoci vedel, že ja sa nemôžem priamo brániť. Toto "konanie" bojazlivého chrapúňa som opísal v článku "V Ch. Grobe to nie je ako v Číne, ale ako na Ukrajine!"

V tejto etape "riešenia" obidvoch "čestných, poctivých a mimoriadne schopných občanov", ktorí sú aktuálne tiež súčasťou vyšetrovania vydieraní na základe viacerých podnetov, sa mi viac nežiada dodať k aktuálnym vyjadreniam bojazlivého chrapúňa, ktorý si nie je schopný priznať svoje chyby, resp. aj spoluúčasť na prešetrovanom podozrení z vydierania (možno nevedome), ale najmä si neprizná šírenie nepravdivých informácií o dôvodoch odstúpenia pána Marynčáka na post starostu s použitím neférových až chrapúnskych postupov.  Namiesto toho opäť poza chrbát a bez možnosti reakcie ľudí, ktorí majú relevantné informácie pán Matula, na FB obce s označením "Obec Chorvátsky Grob" tvrdí, že za jeho odvolaním sú tlaky nejakých záujmových skupín, ktoré dnes nechce menovať.

Aj k týmto Matulovým takmer eštebáckym fabuláciám môžem uviesť môj dávnejší podrobný článok "Frontálny boj - výzva na ukončenie prac. pomeru s p. Matulom.", v ktorom som požiadal zastupujúcu starostku obce Ch. Grob o nápravu v správaní menovaného pána, uviedol som aj dôvody prečo a aj dve alternatívy možného postupu (viď obsah písmen a) a b) v mojom článku.

Pani zastupujúca starostka sa rozhodla pre možnosť pod písmenom b) z môjho článku. To je celý tlak zo strany jednej nemenovanej záujmovej skupiny.

Počet zobrazení: 292

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby