CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Odoslanie jedného listu trvalo Matulovi 7 pracovných dní (11 kalendárnych)

Keďže sa v Anonymke množili otázky okolo informovania príslušných orgánov o skutočnosti, že sa starosta obce Chorvátsky Grob - Ing. arch. Miroslav Marynčák ku dňu 18.11.2013 písomne vzdal mandátu starostu obce, požiadal som obecný úrad o zverejnenie listu (a všetkých príloh), ktorým túto skutočnosť pracovníci obecného úradu oznámili a splnili tak Uznesenie č. 139/2013. Dnes som obdržal odpoveď, ktorú zdieľam.

Vyplýva z nej, že poslanci dňa 5.12.2013 uložili prednostovi obecného úradu (v tom čase p. Matula), aby v termíne IHNEĎ zabezpečil zaslanie abdikačného listu okresnému úradu v Senci spolu s uznesením ocZ.

Pán Matula si podľa dátumu v hlavičke listu túto úlohu splnil až 13.12.2013, avšak reálne bol list podľa pečiatky podateľne odoslaný dokonca až 16.12.2013!

Nuž, hodnotenie naplnenia termínu IHNEĎ (resp. jeho správne pochopenie pánom Matulom), ponechám na čitateľovi.

Môj názor je, že "bordel" bude v tejto obci dovtedy, kým bude zodpovedným pracovníkom (v tomto prípade p. Matulovi) trvať odoslanie jediného listu 7 pracovných dní (nehovoriac o tom, že skutočnosti, ktoré bolo treba oznámiť a všetky postupy boli všetkým známe 3-4 týždne predtým).

Pokračujem v sledovaní informácie otázkou na Okresný úrad Senec. O výsledkoch vás budem informovať.

Kliknite na zobrazenie odpovede z OÚ Chorvátsky Grob

Počet zobrazení: 280

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

Komentár osoby Štefan Sládeček o Júl 7, 2014 na 4:25pm

Pán Kolčák

Už dlhšiu dobu pravidelne sledujem vydanie zápisnice a uznesení z každého rokovania OcZ Obce Ch. Grob, pretože je ich súčasťou aj niečo, čo sa týka Projektu PROMCEN alebo spoločnosti MCST, a.s. vo všeobecnosti.

Takže viem, že v tom lepšom prípade trvá vyhotovenie zápisnice a aj uznesení tak cca 10 kalendárnych dní. To znamená, že v tomto prípade to bolo dokonca aj skôr.

Tým sa nechcem zastávať M. Jonášovej a už vôbec nie P. Matulu, ale chcem poukázať na to, že špekulácia bola skôr na strane M. Marynčáka, ktorý oznámil abdikáciu už 2.10. 2014 a tak sa aj hneď správal, teda už za obec vo veciach, ktoré obec mala riešiť nevystupoval. Abdikáciu ale formálne termínoval na 18.11. 2013.

Máte pravdu v tom, že v tejto obci, resp. aj v tejto krajine dôjde ku zmene k lepšiemu naozaj až vtedy, keď budú na listy odpovedať alebo na dôležité skutočnosti reagovať zodpovedné osoby v stanovených lehotách. To mi ale skôr pripadá ako sen a nie ako reálne konštatovanie.

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby