CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Prečítajte si toto dobre pán doc. PhDr. Slavomír Magál, CSc., mim.prof., Samostatne hospodáriaci roľník (SHR) a kandidát na poslanca do Obecného zastupiteľstva obce Chorvátsky Grob v komunálnych voľbách 2014 za Stranu demokratickej ľavice (SDĽ).

Pre ostatných uvediem, že tento článok je reakciou na klamstvá a vyhrážky všetkým kritickým obyvateľom obce Chorvátsky Grob, ktoré som zaregistroval v tomto vlákne Magal_reklama_kampan_FB_diskusia.pdf na súkromnom FB profile, vytvorenom v obecnom záujme pod označením Obec Chorvátsky Grob.

Viem, že všetko Vaše konanie je presiaknuté manipuláciou a využívaním tretích nešťastných a nevedomých alebo na Vás závislých osôb  na to, aby ste na ľudí uverejňovali nepravdy, polopravdy, lži, výmysly, atď. A zrejme Vás to už natoľko tento princíp Vášho bytia natoľko ovládol, resp. presiakol, že ste presvedčený o tom, že tak musia fungovať všetci.

No ale nie je to tak pán "Zákerný Manipulátor Rozhodujúcim Dôkazmi"! Ja sa nepotrebujem pred Vami schovávať za iných ľudí a už vôbec nie za detskú fotografiu pod menom Andrea Kováčová na FB Obec Chorvátsky Grob.

To Vy sa už roky nechávate zakrývať rôznymi sudcami, policajnými funkcionármi, predstaviteľmi Slovenského pozemkového fondu, obecnej samosprávy a aj mnohý ďalšími Vami oklamanými osobami, ktoré Vám uverili na základe pravidla, že veď kto by už neuveril pánovi doc. PhDr., CSc., mim.prof., Samostatne hospodáriacemu roľníkovi (SHR), uznávanému vysokoškolskému pedagógovi, nezištnému záchrancovi plemena Furioso, občianskemu aktivistovi v niekoľkých občianskych združeniach, priateľovi mnohých známych a uznávaných osobností a poslancovi Obecného zastupiteľstva obce Chorvátsky Grob.

Pravda je ale taká vážený pán obyčajný občan Slavomír Magál, že práve Vy ste klamár a udavač, ktorý sám seba a svoje osobné ciele skrýva za rôznych zmanipulovaných ľudí, a to či už  priamo napr. v občianskych združeniach alebo vo volebných zoskupeniach alebo nepriamo pod rôzne "nick" aj tu v Anonymke.

Ja nevystupujem a ani som nikdy nevystupoval na FB Obec Chorvátsky Grob a ani na FB Chorvátsky Grob - komunita pod menom Andrea Kováčová! Tej osobe som sa cez FB správy už dávnejšie ospravedlnil za to, že ju z toho obviňujú všetci z Vášho Domova poslancov na Pezinskej ulici, na čo mi bolo odpísané, že vystupuje pod tou fotografiou z obavy pred Vašim zákerným konaním. A Vy veľmi dobre viete, o čom píšem, pretože ste to viackrát skúšali aj voči mne, ale tí ľudia, ktorých ste na mňa a mojich priateľov "nasadili", zmenili názor s tým, že veria viac mne a mojim priateľom, ako Vám.

Takže na záver ešte raz a jasne, resp. jednoznačne:

1.

Nie ja, ale Vy ste klamár vážený pán doc. PhDr., CSc., mim.prof., Samostatne hospodáriaci roľník (SHR), uznávaný vysokoškolský pedagóg, nezištný záchranca plemena Furioso, občiansky aktivista v niekoľkých občianskych združeniach, priateľ mnohých známych a uznávaných osobností, bývalý poslanec Obecného zastupiteľstva obce Chorvátsky Grob a aj súčasný kandidát za SDĽ. Budem rád, keď ma za to budete žalovať, aby sa v plnej nahote ukázalo Vaše dlhoročné zneužívanie absurdného ustanovenia v právnom neporiadku Slovenskej republiky, podľa ktorého môže účastník konania beztrestne klamať.

Trošku to budete mať zložité v aktuálnom spore s obcou v "kauze ihrisko", pretože pod hrozbou znášania škody z bezdôvodného obohatenia za neoprávnené využívanie bývalého jazdecko-hospodárskeho areálu v časti Čierna Voda ste občianske združenie TJ Elán Čierna Voda cez viaceré premenovania "premiestnili" do Bobrova a jeho vedenie ste "preobsadili" svojimi nevoľníkmi, prepáčte ten omyl, svojimi zamestnancami, ktorým dávate pravidelné výplaty (možno je to ešte z tých cca 2 miliónov SK, o ktoré ste pripravili obec Ch. Grob do roku 1996 alebo z tých ďalších desiatok tisíc EUR, ušetrených na "športovej (ne)dani" alebo na neplatení daní z nehnuteľností za pôvodné a aj za čierne stavby v rámci tzv. Areálu pre výkonnostné skúšky koní, alebo že by z tých profesionálne získaných prostriedkov z fondov EÚ, alebo .... (doplňte pán SHR, iste tam ešte máte čo doplniť).

2.

Nie ja, ale Vy ste udavač vážený pán doc. PhDr., CSc., mim.prof., Samostatne hospodáriaci roľník (SHR), uznávaný vysokoškolský pedagóg, nezištný záchranca plemena Furioso, občiansky aktivista v niekoľkých občianskych združeniach, priateľ mnohých známych a uznávaných osobností, bývalý poslanec Obecného zastupiteľstva obce Chorvátsky Grob a aj súčasný kandidát za SDĽ.

Len zopár príkladov, čo ste Vy za Magála, som nedávno po výmene informácií s Vašim kandidátom Jozefom Tinkom uviedol v článku "Kto je tu udavač a klamár?"

Počet zobrazení: 938

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby