CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Komunita dala najavo, že chce www.chorvatania.sk a že sa zaujíma o dianie v obci!

A to aj napriek tomu (alebo práve preto), že server www.chorvatania.sk z nevyhnutnosti prevádzkuje Š. Sládeček a jeho firma MCST, a.s.!

Ako vyplýva z ostatného štatistického vyhodnotenia návštevnosti www.chorvatania.sk, tak  za ostatný cca mesiac, teda od spustenia volebnej aktivity vytvorením sekcie "Voľby 2014" sme sadostali na priemer cca 1 200 čítaní stránky denne!

Svedčí o tom tento prehľad - štatistika návštev jednotlivých sekcií alebo až článkov a aj vyjadrení záujmu o kandidátov Statistika_CHORVATANIA.SK_od_0310_do_0511_prvych_50.pdf

Ďakujeme Vám všetkým, čo sa aktívne zaujímate o dianie v obci, ale aj pánovi Ferdinandovi Kolčákovi, že to tie štyri roky s touto stránkou ťahal! A mnohým z Vás ďakujeme aj/alebo práve  preto, že ste sa nezľakli vyjadriť svoj názor na tomto www.chorvatania.sk aj napriek tomu, že ho začal prevádzkovať Štefan Sládeček a jeho firma! Je to pre mňa osobne totiž aspoň do určitej miery aj vyjadrením aspoň nepriameho akceptovania môjho doterajšieho prístupu k riešeniu tých problémov obce Ch. Grob, ktoré sa prelínali s potrebou riešiť záujmy mojej firmy. 

V nastolenej ceste vyjadrovania aktívneho záujmu o dianie v obci by však nebolo dobré poľaviť, ale skôr vhodným spôsobom v takýchto aktivitách pridať! Podľa názoru viacerých diskutujúcich v Anonymke je forma výmeny informácií pomerne dôležitým prvkom pri dotváraní si názoru jednak na výber z kandidátov na starostu a aj na poslancov OcZ, ale vďaka týmto diskusiám sa aj dozvedeli nemálo zaujímavých informácií o dianí v obci.

Prevádzkovateľ komunitného webu www.chorvatania.sk aj preto v spolupráci s pánom Ferdinandom Kolčákom pripravuje na deň 10.11. 2014 od cca 19:45 priamy prenos cez internetový kanál v sekcii "Voľby 2014" z prezentácie kandidátov v komunálnych voľbách 2014 do samosprávnych orgánov obce Chorvátsky Grob.

Účasť podľa pána Kolčáka (moderátor priameho prenosu) na termín 10.11. 2014 potvrdilo celkom 7 kandidátov na starostu alebo na člena poslaneckého zboru, hoci možnosť dostali všetci. Každý líder niektorej zo zverejnených zoskupení alebo každý nezávislý kandidát je však zodpovedný za zvolenú stratégiu získania hlasov voličov, preto tento fakt, resp. prejav záujmu/nezáujmu nijako nekomentujeme. 

Ak bude záujem zo strany verejnosti a samozrejme aj v závislosti od záujmu kandidátov môžeme zorganizovať aj ďalšiu diskusiu napr. sme pripravení operatívne urobiť aj prenos diskusie s kandidátmi dňa 13.11. 2014 (streda) tiež od 19:45.

Počet zobrazení: 251

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby