CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Ako uviedol server chorvatskygrobdnes.sk obec zaradila do programu dnešného obecného zastupiteľstva žiadosť developera vlastníka nehnuteľnosti* MCST, a.s. o umiestnenie prevádzky benzínovej pumpy s príslušenstvom v lokalite plánovanej kruhovej križovatky - ulice Čerešňová, Triblavinská, Vajnorská. Žiadosť prišla na obecný úrad v pondelok 08.11.2010 a dnes ráno (streda 10.11.2010) ju mailom distribuovali poslancom.

Ja osobne som zvedavý, ako poslanci pristúpia k tejto žiadosti, nakoľko z časových dôvodov nemali možnosť si materiál ani poriadne naštudovať - o diskusii s občanmi ani nehovorím.

Viac sa môžete dozvedieť z priložených materiálov. Tieto poskytol poslanec Magál, ktorý ostro protestuje proti takýmto praktikám a vyzýva poslancov, aby sa nepokračovalo v takomto podozrivom konaní.

MCST1.jpg
MCST2.jpg
MCST3.jpg
MCST4.jpg
MCST5.jpg

* opravujem na základe vstupu pána Sládečka v komentároch nižšie.

Počet zobrazení: 124

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

Komentár osoby Štefan Sládeček o November 11, 2010 na 8:23pm
Vážený pán Kolčák
Videl som Vás na rokovaní zastupiteľstva, takže nebudem popisovať detaily odtiaľ, iba Vám dám do pozornosti, že spoločnosť MCST, a.s. nie je developer, ale je vlastník nehnuteľností v obci, ktorý má na základe § 3 odsek (5) písmeno a) Zákona o obecnom zriadení č. 369/1990 Zb. vo väzbe na ustanovenie § odsek (3) písmeno d) toho istého zákona právo žiadať Obecné zastupiteľstvo o to, aby zaujalo stanovisko k potenciálnemu umiestneniu prevádzky typu benzínová pumpa.

Podrobnejšie k "predvolebným emóciám" trošku neskôr a ako sa poznám, tak asi dosť jednoznačne.
Komentár osoby Ferdinand Kolčák o November 11, 2010 na 3:19pm
Poslanci na včerajšom obecnom zastupiteľstve zobrali informáciu na vedomie a o žiadosti sa nehlasovalo. Včera večer som na stránke www.ciernavoda.info našiel reakciu kandidáta na starostu Marynčáka, ktorý tiež vyjadril zásadný nesúhlas.

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby