CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Noc v archíve: Tri najvážnejšie problémy obce - kanalizácia.

V ostatných dňoch sa na základe príspevku vo FB skupine Chorvátsky Grob - občianska komunita opäť rozprúdila diskusia k problematike zabezpečenia prevádzky VV a VK infraštruktúry v časti Čierna Voda, resp. najmä diskusia na tému, ako je to vlastne so vzťahom medzi obcou Ch. Grob a spoločnosťou A-VS, s.r.o.

Z určitých dôvodov som sa do tej diskusie nezapájal, ale keďže kolega JUDr. Emil Bosák mal záujem vyjadriť názor ku niektorým právne nie celkom presným vyjadreniam účastníkov diskusie, tak som mu poskytol nejaké podklady a aj sme spolu nejaké veci konzultovali, takže sa tam potom dosť aktívne zapojil do diskusie.

Keďže z dôvodu niektorých "zvláštnych" príspevkov, ktoré takpovediac "z ničoho nič" majú jedinú úlohu, a to na základe nepresných, resp. priamo neobjektívnych informácií upriamiť kritickú pozornosť verejnosti na lokalitu PROMCEN, tak som sa trošku začal v rámci voľného času hrabať v archíve, aby som uverejnil niektoré súvisiace fakty.

No a pripomenul som si veľa naozaj zaujímavých informácií k rôznym problematikám o tom, čo sa v tejto dedine za ostatných 12 rokov udialo, resp. čo budem musieť v rámci svojho vyjadrenia ku tým "zvláštnym" príspevkom dať ich autorom do pozornosti.

Aktuálne upriamim pozornosť čitateľov na archívne materiály, dokumentujúce vývoj okolo VV a VK infraštruktúry, ktorá bola predmetom tej vyššie spomínanej diskusie v FB skupine Chorvátsky Grob - občianska komunita.

  • Ako sa v danej veci, teda v otázke riešenia problémov s VK infraštruktúrou darilo vtedajšiemu starostovi? Tak to je najlepšie popísané v tomto článku vtedy v tejto veci pomerne angažovaného pána Ferdinanda Kolčáka – Vyzývam starostu Marynčáka aby odstúpil. 
  • Dávam do pozornosti, že ten článok bol uverejnený 30.9. 2013. No a vtedajší starosta naozaj 2.10. 2013 zo svojej funkcie odstúpil!

Takže, čo z toho vyplýva?

No, že pozor na Kolčáka :), ďalej že ako je v tom článku "Tri najvážnejšie problémy našej obce: voda, kanalizácia a doprava" napísané, vtedajší starosta obce si po monitorovaní trhu vybral spoločnosť Agilita Plus, s.r.o. a odovzdal jej do rúk prevádzku VV a VK infraštruktúry a taktiež ešte aj to, že vtedy sa s VV a VK infraštruktúrou nič moc neurobilo za dva pol roka.

Počet zobrazení: 259

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby