CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Aj v tejto ďalšej slabšej "férovkovej" rane chcem iba poukázať na zahmlievanie skutočnosti zo strany pánov Jozef Tinka a Slavomír Magál, resp. aj od ich podporovateľov v anonymke, ktorá bude zrejme nasledovať aj po tomto krátkom článku.

Keď sa v Anonymke tu na www.chorvatania.sk a aj na FB obce Chorvátsky Grob, spravovanom ex-prednostom OÚ obce Ch. Grob pánom Petrom Matulom, objavilo pred a aj po akcii vypratania ihriska v Čiernej Vode objavilo viacero príspevkov od zamestnancov firiem pána Slavomíra Magála a neskôr aj od pána Jozefa Tinku, tak som sa pokúsil najskôr iba informovať verejnosť, že by namala byť táto situácia posudzovaná ako spor medzi nejakým Magálom a nejakým Sládečkom. Ten pokus bol uvedený v článku "Nejde o Magála alebo Sládečka, ale o školu!"

Ja svoj postoj a aj prístup k údajnej "kauze ihrisko v Čiernej Vode" nemením, čoho dôkazom je aj tento ďalší list na pána Petra Pellegriniho, Ministra školstva SR MCST_MSSR-42808.PDF aj v jeho prílohe MCST_MSSR-42808-Pr1.PDF.

Verím, že sa podarí nájsť spôsob pre podporu iniciatívy obce Ch. Grob ohľadne žiadosti na Vládu SR vo veci umožnenia zámeny pozemkov medzi MCST, a.s. a SPF a následne prevodom pozemkov z SPF na obec Ch. Grob pre účely výstavby školy a zároveň aj koncepčné a hlavne pre reálne využitie ponúkanej dotácie 280 000,0 EUR na výstavbu kontajnerovej školy.

Počet zobrazení: 238

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby