CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Druhý príspevok v rámci seriálu "Nalejme si čistejšieho vína!" sa bude týkať dlhodobej "story" okolo Triblavinskej cesty, resp. okolo jej užívania verejnosťou a samozrejme aj jej užívania pre prístup do areálu bývalých Hydinární pri diaľnici D1, ktorý je dnes vo vlastníctve MCST, a.s.

V piatok 27.9. 2013 dostala spoločnosť MCST, a.s. nasledovné dva listy k tejto problematike:

A.

Prvým z nich bol sprostredkovane doručený list od starostu obce Ch.Grob 1644_2013_JAS_2013.pdf, ktorý bol síce primárne adresovaný spoločnosti MITAN, s.r.o. ako odpoveď/reakcia starostu na túto doplňujúcu žiadosť o vydanie ÚPI a súhlasu s umiestnením prevádzok (List_MITAN_280813.pdf), ale predmetom, resp. obsahom je tento list skôr určený MCST, a.s. ako vlastníkovi areálu na Triblavine. 


B.

Druhým listom bol list/stanovisko Ministerstva dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR (MDVaRR SR) MDVaRR_06743_SCDPK_38023.pdf, ktorému bol odstúpený podnet MCST, a.s. na predsedu Vlády SR pána Roberta Fica ešte zo 7.5. 2013. O predmetnom podnete spoločnosti MCST, a.s. som už na tejto stránke informáciu uverejnil v príspevku Zrejme naozaj "Bude ako nebolo".  

S ohľadom na závažnosť obsahu listu starostu obce č. 1644/2013-JAS pre súčasné a aj budúce riešenie dopravnej situácie v časti Čierna Voda som pripravil najskôr reakciu na MDVaRR SR v tomto liste MC_MDSR_KM_10210.PDF a informoval som o tom aj starostu obce Ch. Grob v tomto liste MCST_OChG_2130210.PDF.

V príprave a uverejňovaní seriálu "Nalejme si čistejšieho vína!" budem pokračovať v presvedčení, že toto víno bude v obvyklej forme chutiť stále väčšiemu počtu obyvateľov celej obce Ch. Grob a s tým zvyškom obyvateľov z nechutného vína spoločne "pripravíme" pitné varené víno, grog alebo inú pochutinu už na Vianočné dni obce Ch. Grob.

Počet zobrazení: 347

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby