CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Dnes v piatok 17.10. 2014 o 17:00 hod. sa v zasadačke OÚ obce Ch. Grob začne rokovanie Obecného zastupiteľstva obce Ch. Grob, ktorého témou bude aj posudzovanie možností využitia dotácie od Ministerstva školstva SR. O alternatívnom návrhu MCST, a.s. som písal v článku "Môže byť aj dotácia 280 tisíc a aj kompletná škola?"

V stredu 15.10. 2014 rozhodla Stavebná komisia OcZ obce Chorvátsky Grob na svojom zasadaní, že jej predseda a poslanec OcZ Peter Bilík predloží na rokvaní OcZ dňa 17.10. 2014 pozmeňovací návrh, aby bol do programu rokovania zaradení aj bod o alternatívnom návrhu MCST, a.s.

Stavebná komisia OcZ ma zároveň ako zástupcu MCST, a.s. poverila vypracovaním dôvodovej správy a tiež vypracovaním odôvodnenia ekonomickej efektívnosti výstavby kontajnerovej ZŠ, realizovanej na základe alternatívneho návrhu MCST, a.s.

Nakoľko sa jedná o pozorne sledovanú tému zvýšeného verejného významu, tak si dovoľujem tu na www.chorvatania.sk uverejniť dotknutú dôvodovú správu v takom istom surovom stave, v akom bola posielaná predsedovi SK OcZ pánovi P. Bilíkovi.

Dôvodová správa o možnom ušetrení, resp. získaní cca 300 000,0 EUR pre obce Ch. Grob je tu: Dovodova_sprava_ZS-CV.PDF.

Budem veľmi rád, keď mi diskutéri z Anonymky, píšuci niečo o nátlaku na školu alebo o iných mojich "výčinoch", napíšu niečo vkusné aj k tomuto alternatívnemu návrhu MCST, a.s. na získanie dotácie pre obce Ch. Grob a pre začatie výstavby školských a predškolských priestorov v časti Čierna Voda. Alebo môžu prísť na dnešné rokovanie OcZ a spýtať sa ma na to priamo na zastupiteľstve.

Počet zobrazení: 280

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby