CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

kefalína označil za tvorcu hlúpostí.

Že kto si to dnes 23 rokov po tzv. nežnej dovolil? Odpoveď nájdete v scane toho zmazaného príspevku, ktorý je tu: Zmazany_kefalin.pdf.

Dovolil som si to označiť "Zmazaný kefalín", aj keď veľactený cenzor a  inkvizítor vlastne zmazal môj príspevok. Ale odôvodnil to údajnými hlúposťami z blog príspevku kefalína.

Netreba viac slov!

Počet zobrazení: 323

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

Komentár osoby maxim koralin o Február 10, 2014 na 8:29pm

Poďme chlapci, máte ušľachtilé ciele a briskné myšlienky. Škoda ich. Keď už aj na štadiónoch pôsobíte. Nedajte sa! Vaša hodina prichádza. Najmä Sládeček to dáva. Diktuje muziku. Pritvrdzuje. Udáva tempo. Verím vám, nesklamte moju dôveru. Na vás stojí budúcnosť tejto obce!

Komentár osoby Štefan Sládeček o December 15, 2013 na 7:20pm

"On" ako osoba mi je naozaj ľahostajný aj so svojim "LenOnom".
.
Ako prednostovi OÚ obce Ch. Grob mu však pokoj nedám a urobím z neho odstrašujúci príklad pre všetkých obdobných "Onov" a "LenOnov".
.
Lebo nikto z nás nemá roky života na rozhadzovanie.
.
Inak som celkom spokojný s tým, že som taký akurátny "idiotointeligent", ktorého život dostal aj na štadióny, aj na koncerty rockovej (skôr prog-rockovej a jazz-rockovej) hudby, ale aj do tých miest, kde sa stretávajú tí druhí.

Komentár osoby kefalin o December 15, 2013 na 6:34pm

Bol som 3 roky utvrzovaný  vo viere, že máme rešpektovaného starostu a prednostu. Dnes je pre mňa táto viera len intelektuálnou lenivostou, lebo dnes už veriť nemusím - už som  s tou falošnou vierou vysporiadaný. Ak mu chýba nadhľad nad vecou, nechajme ho nech naďalej loví v žumpe...

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby