CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Väčšina z nás má tendenciu v období pred Vianocami riešiť už iba pozitívne ladené veci. Niekedy sa však nedá vyhnúť nepríjemnostiam, resp. negatívne znejúcim správam, resp. informáciám, ku ktorým sa človek dopracuje bez ohľadu na to, či už sú pomaly Vianoce alebo nie.

Aktuálne v predvianočnom období môže byť za negatívnu považovaná aj správa, ktorú dostala Obec Ch. Grob v podstate ako taký Vianočný darček v podobe tohto Rozhodnutia Okresného úradu Bratislava, odbor výstavby a bytovej po..., kde je umiestnený súbor na stiahnutie : 20131218130052.pdf. 

Posledné tri strany toho Rozhodnutia odporúčam do pozornosti aj s otázkou, či ide o dôsledok nekompetentnosti alebo o účelové a cielené robenie zla všetkému, čo je nejako spojené s projektom PH-3.

Od rokovania Obecného zastupiteľstva obce Ch. Grob (OcZ Obce Ch. Grob) dňa 4.10. 2012 som na stránke www.chorvatania.sk viackrát nepriamo, ale od rokovania OcZ Obce Ch. Grob dňa 19.9. 2013 aj priamo položil otázku "Cui bono?" v prípade konania orgánov Obce Ch. Grob proti Projektu PROMCEN a teda aj proti novej škole.

Viackrát som sa odvtedy aj všetkých poslancov OcZ Obce Ch. Grob cez email spýtal, komu tie zbytočné spory v podstate za celé roky vlády Ing. arch. Marynčáka prospeli a kto nám všetkým postihnutým (myslím aj postihnutú obec) zaplatí napáchané škody, keďže tri stratené roky nám nikto nevráti.

Obsah vyššie popisovaného Rozhodnutia ma však zároveň utvrdil o správnosti môjho rozhodnutia z 9.10. 2013, keď som sa rozhodol pracovať na tom, aby Obec Ch. Grob a najmä jej obyvatelia urobili všetko pre zosobnenie napáchaných škôd tým, ktorí ich spôsobili.

Dosť sa budem čudovať tomu, ak by v prípade vyššie popisovaného aktuálneho Rozhodnutia nechali poškodené subjekty vec tak a nepožadovali by od Obce Ch. Grob náhradu spôsobenej škody, pretože sú k podaniu takejto žaloby splnené základné právne predpoklady.

Preto apelujem na obyvateľov Obce Ch. Grob, aby sa tiež oni v tomto prípade angažovali v otázke presadenia zosobnenia spôsobených škôd tým osobám, ktoré ich priamo spôsobili, resp. ktoré iniciovali konanie, vedúce k spôsobenie k vzniku zbytočných zdržaní naplnenia cieľov vlastníkov nehnuteľností nielen na PH-3. Môžu to samozrejme obyvatelia nechať tak, ale pôjde to najmä z ich vrecka a/alebo na ich úkor.

Počet zobrazení: 342

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby